Aktywne Wpisy

Randy_the_Ram +255
Mam własne rusztowanie. Dorobiłem się. 28 ramek, mogę w---------ć w------a wieżę w kosmos. Na regulowanych kółkach, każde hamowalne osobno, do tego mam połówki ramek, tylko muszę dowieźć. Blaty też mam. To jest punkt zwrotny w mojej karierze. Teraz mam rusztowanie, przyjeżdżam na robotę, rozkładam, każdy przechodzeń z uznaniem kiwa głową "ten gość ma rusztowanie, to zawodowiec" Moje własne rusztowanie. Niektóre ramki są brązowe, a niektóre zielone. Rusztowanko
#praca #pracbaza
#praca #pracbaza
źródło: 1000016724
Pobierz
dran2 +95

Z samym faktem nie widzę problemu, jaka ta apka jest każdy wie, sam tam mam konto - nie oceniam.
To co rzuciło mi się w oczy to że zasadniczo wszystkie zdjęcia (poza jednym) użyła... z naszych randek. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ogólnie rozumiem zamysł, to była osoba która raczej nie robi sobie zdjęć. Te miała zwyczajnie najlepsze. Inna sprawa że były najlepsze, bo ja je robiłem (i taką ją wtedy widziałem), wybierałem spośród setek innych, obrabiałem i finalnie wyglądała dużo lepiej niż na żywo, czyli dokładnie tak jak na nią wtedy patrzyłem.
To raczej jej problem, nie mój - ale nie uważacie że to trochę dziwne by wyrywać kogoś na zdjęcia, gdzie uśmiechamy się do osoby stojącej za obiektywem sprzed paru lat w trakcie romantycznej randki?
#psychologia #logikarozowychpaskow #zwiazki #randkujzwykopem
źródło: Zrzut ekranu 2026-03-28 114052
PobierzNie myśl o niej, bo skakała po Tobie na niejedej knadze i szuka skakać dalej.
@eaxata edytowałeś, a ja zacząłem odpowiadać jak jeszcze tego nie było. Luzik, pozdro ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@Atreyu: Czysty pragmatyzm, nic więcej. Na apkach jest duża konkurencja, więc nie ma tam miejsca na takie sentymenty.
@Atreyu: pozwij ją za prawa autorskie
Ale wiesz co jest najciekawsze? że po 10 latach razem wiedziałem że jak cokolwiek bym zrobił, tak wiesz chęc powrotu i walki o to
@Atreyu duży procent tinderówek ma takie foty. Foty typu w górach, podróży, nad talerzem gofrów albo drinkiem - ktoś będący z nią/siedzący naprzeciwko robił to zdjęcie, a jeśli jest ono dobrej jakości, to pewnie robił je emocjonalnie zaangażowany gach.
@festinalente333: każdy tak robi w jakimś aspekcie i stopniu. Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal.
@Atreyu: czego Ty oczekujesz od kobiety? Empatii? Altruizmu? Obiektywności i rozsądku? Mordo :D
Btw. moja była żona, też na tinderka wstawiała "najlepsze" zdjęcia, pisała takie bzdety w opisie(życzeniowe nt tego kim chciałaby być a nie kim
@Kojaan: Ciekawe - na pewno. Dobre - różnie. To przypomina supermarket, nie mój klimat.
Natomiast zdarzyło mi się poznać tam osoby z którymi byłem w relacjach. Zdarzyło mi się też na wykopie. Miejsce ma chyba drugorzędne znaczenie.
I mam nadzieję, że nie jesteś tym #rozowypasek z którym byłem na kawie xD