Wpis z mikrobloga

@Zjadacz_Mysli: jak masz możliwość wyjechać to to zrób mireczku. Może i u Hansa też kołchoz, ale przynajmniej odlozysz, kupisz przyzwoite auto i postawisz je na w miarę nową taryfę w dużym mieście bez wypożyczania. Kokosow nie będzie, ale będziesz na pewno mniej w-------y niż teraz. Powodzenia!
  • Odpowiedz
kurde wszystko pasowalo do tej firmy włócznie z tym widłakiem, też mieli taki wypadek

@fraciu: R--------e podnoszonej bramy widłakiem to chyba klasyk w każdej firmie, która ma podnoszone bramy i widlaki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Zjadacz_Mysli: i egzamin życia- "prawo jazdy,mam prawo jazdy, osoba bez prawa jazdy jest jak upośledzona" po czym owy typ informuje ze szuka "fachowca" do polozenia paneli w pokoju xD
Z racji ze pracuje #zagranico czasem trafiaja sie Mietki pisowcy
" Jakim ch ... Ja mam przedstawiac duński pit w Polskiej skarbówce i jeszcze podatek w PL zaplacic
- morawieckiego zapytaj
Wykop fejs
  • Odpowiedz
@Zjadacz_Mysli: 5 miesięcy wytrzymałem na identycznym kołchozie, do tego robienie ponad normę przez januszy to był standard bo im kierownik powiedział że muszą robić szybko XD oczywiście wypłata to minimalna + premia i ludzie cieszący się ze 4200 netto to dużo, mam nadzieję że już nigdy więcej nie doświadczę kołchozu typu magazyn/produkcja
  • Odpowiedz