Wpis z mikrobloga

• 431
@ruskizydek: wiesz co, najgorsze jest to, że te grafiki już funkcjonują w realu, ludzie generują durne plakaty i w ten sposób ogłaszają się np. z terapiami, zajęciami, paznokciami. Żabka też ostatnio wypuściła reklamę w tv, która miała AI, dlaczego wiem? Kółko czerwone nie miało ostrych, gładkich krawędzi, tylko takie poszarpane jak AI i maskotki czy jakieś inne zwierzęta takie dziwne byly. Nie były zachowane standardy hm... Nie jestem specjalistką, ale
  • Odpowiedz
@roxisia Przecież logo z założenia ma być proste a oni tu dają - pomijając ai slopy - rozbudowane grafiki jeszcze z jakimś cieniowanie xD Już sobie wyobrażam tę pierwszą grafikę jako czarno-biały wydruk na jakimś dokumencie.
Jak dla mnie powinno zostać logo które było do tej pory, wg mnie jest świetne
  • Odpowiedz
@roxisia: jest sporo reklam w tv zrobionych przez AI. Pierwsza jaka pamiętam to knorr i nudle a teraz leci jakaś banku z ludzikami z włóczki- AI na 100%, artefakty, przenikanie itd.
  • Odpowiedz
@ToKontoNieIstnieje

Przecież logo z założenia ma być proste a oni tu dają - pomijając ai slopy - rozbudowane grafiki jeszcze z jakimś cieniowanie xD Już sobie wyobrażam tę pierwszą grafikę jako czarno-biały wydruk na jakimś dokumencie.

Czego ty oczekujesz od Janusza? xD on pęka z dumy że tłustymi paluchami wklepał prompta z błędami ortograficznymi, a kąkuter sam wypluł mu obrazek. Sam! Kwi! Jeszcze będzie oburzony jak jego dzieło nie wygra
  • Odpowiedz
@Landmark: ja ogólnie nie mam tv, teraz byłam na wakacjach i tu jest tv, oglądałam właśnie te reklamy są tak z-----e teraz. Coś na katar było to baba w AI normalnie zrobiona cała.
  • Odpowiedz