Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MarciNo75: je*ać Iran, to że od lat prowadzą wojnę z Izraelem to nie powód by teraz blokować Cieśninę i zatapiać tankowce, w dupie mam ich cywili z syndromem sztokholmskim, za desperackie i niehonorowe blokowanie światowego handlu zasługują na conajmniej jedną żymiańska atomówkę w Teheran na opamiętanie, po drugie ich shahedy też zebrały śmiertelne żniwo pośród cywili na Ukrainie, niech ich gruzują
  • Odpowiedz
@MarciNo75: Akurat prawdę napisał, też zauważyłem już kilka razy relatywizowanie kacapskich zbrodni bo Izrael robi "to samo". Nie żebym tego zbrodniczego państwa bronił, ale do tego co odwalają ruskie to im jednak daleko.
  • Odpowiedz
  • 1
@Gjbgghbhhjj: Po pierwsze izrael nie robi tego samego. Postępuje gorzej nawet niż ruscy np. ilu dziennikarzy/aktywistów celowo zabili ruscy a ile izraelczycy? Przypominam, że zamordowali też Polaka.
Po drugie nikt nie relatywizuje ruskich zbrodni. To, że syjonici są większymi zbrodniarzami niż ruscy wcale nie umniejsza ruskich zbrodni - to raczej pokazuje skalę izraelskiego bestialstwa - gdzie nie jest wcale łatwo prześcignąć ruskich morderców. I jedni i drudzy powinni zostać wymazani
  • Odpowiedz
@MarciNo75: Zydzi nie traktuja mnie powaznie bo jestem gojem, nienawidza, bo jestem Polakiem. Iranczycy nienawidza mnie, bo jestem chrzescijanem

Jedni i drudzy zle mi zycza - nie bede wybieral
Zreszta, bliskiego wschodu my nie zrozumiemy
  • Odpowiedz
@ChamskoCytuje: mówimy o tym Iranie co to od początku wojny na Ukrainie wspiera militarnie ruskich, przede wszystkim rakietami i szachedami? Ten Iran co to z pomocą Chińczyków pomógł uruchomić produkcję szachedow w rosji? Ten Iran co to wymordował ponad 30 tysięcy obywateli w ostatnich protestach? J---c irańskich bandytów i ruskie onuce wspierające tych terrorystow.
  • Odpowiedz