Wpis z mikrobloga

@banzi:
Twierdzenie to opiera się na raporcie agencji Reuters z 26 marca: anonimowy przywódca Huti stwierdził, że grupa jest „w pełni gotowa militarnie, dysponując wszystkimi opcjami” do udzielenia Iranowi wsparcia w razie potrzeby, a terminy są ustalane przez dowództwo, monitorując jednocześnie wydarzenia. Nie włączyli się do konfliktu. Niektore źródła informują, ze oficjalne oświadczenie ma pojawić się w najbliższych godzinach
  • Odpowiedz
@banzi: Tu jest potencjał na nowy "Trójkąt Bermucki" jakby do Cieśniny Ormuz doszła ta tutaj omawiana Bab al-Mandab oraz Kanał/Zatoka Sueska.
Całe Bogactwo Arabów zamknięte w Trójkącie Illuminatów, jest potencjał na wpis z taką "szurską" teorią, może coś popróbuje z tym jak mi się będzie nudzić.
  • Odpowiedz
@banzi: . If the war against Iran or the "axis of resistance" continues to 'escalate'

Czyli w dowolnie wybranym momencie mogę uznać ze czerwona linia została przekroczona.

PS: to samo czytałem wcześniej. Myślałem, że podali już jakieś konkrety jak atak na wyspę lub wznowienie atakow przez USA
  • Odpowiedz
@banzi: Morze Śródziemne -> kanał Sueski -> odbiór ładunku -> kanał Sueski -> Morze Śródziemne -> przylądek dobrej nadziei -> Australia.

Może szybciej będzie przez Antarktydę?
  • Odpowiedz