@zbigniew23: to jest troche p------e, tyle lat człowiek w serialach filmach sluchal o fbi jak o elitarnej jednostce, top of the top a tu jakis iran sobie z d--y postuje prywatne maila szefa fbi xd
to jest troche p------e, tyle lat człowiek w serialach filmach sluchal o fbi jak o elitarnej jednostce, top of the top a tu jakis iran sobie z d--y postuje prywatne maila szefa fbi
@Kermit11: przestaje być dziwne jak się poczyta kim jon jest, mierny ale wierny lizus Truma "Przed objęciem stanowiska dyrektora FBI, Kash Patel promował suplementy diety, które rzekomo miały "odwracać" negatywne skutki szczepionek przeciw COVID-19. Twierdzenia te spotkały
@zbigniew23: ciekawe, bo jakbym zapostował tutaj swoj login i haslo do gmaila to i tak nikt by się nie zalogował a najwyzej gmail by to konto zablokowal do dalszych wyjaśnień xD
@Grubapije: Dokładnie nie wiem jak to było, ale Mateusz Borek wysyłał screena ze swojego telefonu i przypadkiem znalazło się tam to zdjęcie i także zdjęcie jego przyrodzenia. Od tego wzięło się ,,kopyto Borka'' zapoczątkowane przez Najmana.
@assninja Bo miałbyś pełno prób wejść z różnych IP. Tutaj z pewnością jakoś lepiej do tego podeszli, może dostali się na jego jakieś urządzenie personalne a z niego na gmaila ? Może przez odkurzacz robota, kamerę IP dostali się do sieci domowej a z niej dalej ?
We Wrocławiu stosują już podwójne słupki, by powstrzymać kierowców przed zajęciem każdego możliwego metra kwadratowego ( ͡º͜ʖ͡º) #wroclaw #samochodoza #slupkoza
#usa #trump #wojna #iran
źródło: 1000026305
Pobierzźródło: 727bb5aa98da6970132be96ceabb68f20d0872930e16ef5371fb51f8c126b8a3
Pobierz@Kermit11: przestaje być dziwne jak się poczyta kim jon jest, mierny ale wierny lizus Truma "Przed objęciem stanowiska dyrektora FBI, Kash Patel promował suplementy diety, które rzekomo miały "odwracać" negatywne skutki szczepionek przeciw COVID-19. Twierdzenia te spotkały
Hinduski Dworczyk w administracji pomarańczowej małpy xD
Bywało tak że miałem konto bez 2fa to wtedy dostawałem komunikat że po prostu nie może mnie teraz zalogować i mam spróbować później