Aktywne Wpisy

wscieklykabanos +239
źródło: HEr4OynWwAAsJVr
Pobierzwpis na jaki grubasy nie zasluguja ale zrobic trzeba
PODSUMOWANIE 7 EDYCJI IGRZYSK BEBZONOW
tldr:
grubasy sa dalej tluste i tepe, odpadla polowa, wstyd jak diabli, tylko 36 osob schudlo od 4 kilo w gore
a
PODSUMOWANIE 7 EDYCJI IGRZYSK BEBZONOW
tldr:
grubasy sa dalej tluste i tepe, odpadla polowa, wstyd jak diabli, tylko 36 osob schudlo od 4 kilo w gore
a

![Kiedy Rzeczpospolita była największa? [MAPA]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b417579ec4e6d9b68a885417692ce38a7a453e479fa1945c3fc548e413cb1882,q80.jpg)

Te Mazdy mi się bardzo podobają więc pewnie na tym skończę, ale myślę nad tym jednym elementem.
Manual czy automat?
Jazda głównie po mieście z okazyjnymi wypadami w plener, głównie jednak po trasach szybkiego ruchu/autostradach, bo tak w default city zwykle jest.
#auto
#samochody
#motoryzacja
źródło: Screenshot 2026-03-27 115106
PobierzJaka skrzynia
Wydaje mi się nawet że mój automat dwusprzęgłowy osiąga dużo lepsze wyniki spalania na trasie niż ja bym to zrobił osobiście. W mieście może odrobinę gorzej bo jednak długo trzyma półsprzęgło dla komfortu użytkownika
@thority: 1 tydzień, po miesiącu będziesz się czuć już całkiem naturalnie. Ja mam 2 samochody i czasem się łapię gdy jestem w manualu że jadę na czwórce jeszcze itd xd Ale nawet takie przeskakiwanie z jednego do drugiego z czasem ci przyjdzie łatwo.
@
D--a do dobrego szybko sie przyzwyczaja, jak mam jechać manualem męża, to w stopach mam panikę, nie wiem co naciskać xDDD