Aktywne Wpisy

mroz3 +252
Piątek, 10 kwietnia, zmarł Jacek Magiera, asystent selekcjonera reprezentacji Polski i były trener Śląska Wrocław. Miał 49 lat.
#wroclaw #pilkanozna #wks #mecz
#wroclaw #pilkanozna #wks #mecz
źródło: 669195099_1561724609295691_3499101467569123417_n
Pobierz
Metodzik +162
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA STEAM ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Graveyard Keeper za D̲A̲R̲M̲O̲ na STEAM 🔥
📊 OCENY:
STEAM: Bardzo pozytywne (37 805 ocen)
🔥 Graveyard Keeper za D̲A̲R̲M̲O̲ na STEAM 🔥
📊 OCENY:
STEAM: Bardzo pozytywne (37 805 ocen)

Te Mazdy mi się bardzo podobają więc pewnie na tym skończę, ale myślę nad tym jednym elementem.
Manual czy automat?
Jazda głównie po mieście z okazyjnymi wypadami w plener, głównie jednak po trasach szybkiego ruchu/autostradach, bo tak w default city zwykle jest.
#auto
#samochody
#motoryzacja
źródło: Screenshot 2026-03-27 115106
PobierzJaka skrzynia
Również DC, również większość dystansu robię po mieście i automat to jest rozum i godność człowieka.
@MisterMinister dzięki, sprawdzę dokładnie ten temat rdzy, też bym z salonu brał.
na szczęście obyło się bez ofiar
manuale chyba też są tańsze w zakupie/eksploatacji
@thority: z c-klasy wsiadłem na manual w 2014 r. i jeździłem tak do tej pory. Od dwóch miesięcy mam ponownie automat i przesiadka zajęła.. w zasadzie nic nie zajęła, od razu się przestawiłem. Wcześniej tylko raz zdarzyło mi się nacisnąć "sprzęgło" lewą stopą, przy manewrowaniu. Nigdy więcej tego nie powtórzyłem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Bo hamuje się tak samo jak w manualu, prawą nogą
@thority: ja się złapałem na tym, że w salonie przy odbiorze auta włączyli mi "auto-hold", a ja jestem przyzwyczajony do tego, że po odpuszczeniu pedału hamulca auto zaczyna się toczyć. Z auto-holdem trzeba wyraźnie trącić gaz, żeby ruszyć. I przy pierwszej wizycie na stacji benzynowej (salon nalał paliwa na cały 1 km jazdy, więc przygoda z nowym samochodem trwała raptem 5 minut)
kup sobie to co ci pasuje. przeciez to ty bedziesz tym jezdzil a nie wykopki.
Weź jakieś auto na minuty w automacie i zobacz jak ci się tym jeździ - czy