Wpis z mikrobloga

Siema mam pytanie o #iptv Kiedyś długo używałem #teleelevidenie ale przez arogancje tego typa zrezygnowałem z usług. Obecnie chciałem założyć telewizję rodzicom i słyszałem coś o trex iptv albo usevq? Ewentualnie może jest jakiś inny sprawdzony dostawca? Mógłby ktoś wyłożyć gdzie co i jak? Pozdro
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@xBARTEXx: mógłbym i to robiłem. Ktoś tu pisał że ten trex jest za 10zl a na stronie którą znalazłem 9euro. Do tego chciałem dopytać o szczegóły.
  • Odpowiedz
@Klofta: No to skoro robiłeś to powinieneś wyciągnąć wnioski co do jakości Trexa i jego opłacalności. A każdy kto tutaj pisze, że Trex to wypas to po prostu nigdy nie miał styczności z lepszymi IPTV. Trex to chińczyk sprzedawany na skalę światową, a ich listy latają w GB. Ostatnio jakiś ziomek wyciągnął 48 list jednym skanem, wnioski wyciągnij sobie sam.
  • Odpowiedz
  • 0
@danoneek: przez lata używałem telelee ale już nie potrzebowałem tv także zrezygnowałem. Nie jestem od dawna w temacie. Jeszcze jedna kwestia Słyszałem że chromecast jest zablokowany i trzeba używać jakiś inny stick z androidem. Prawda to
  • Odpowiedz
  • 0
A co z tym chromecastem? Działa czy trzeba kupić fire stick Amazon? Mam tv z webOS a tam ponoć nie ma żadnych sensownych apek do iptv
  • Odpowiedz
@Klofta: Masz 24h test trexa to wrzuć na tego chromecasta i sprawdź czy działa. Osobiście uważam, że stick to słabe rozwiązanie do iptv. Dużo lepiej sprawdzają się boxy.
  • Odpowiedz
@Klofta: Ciężko doradzić konkretny box. Ceny znanych mi boxów wahają się od 50 zł do 3000 zł. Mogę jednak powiedzieć, że na dzień dzisiejszy taniej, albo w tych samych pieniądzach kupisz box na allegro co na ali.
  • Odpowiedz
@Klofta co do boxa to Xiaomi Mi Box 3 generacji będzie okej dla rodziców, ja swoim też zmontowałem telewizję na mi boxach i są zadowoleni. Co do telewizji to zobacz tv.team, chociaż mnie się nie sprawdziła to dużo ludzi używa, a u mnie były freezy wymagające przełączenia kanału.
  • Odpowiedz