Aktywne Wpisy
MakeLifeGreatAgain +262
#konfitura
Taki mądry był a skończył z wynikiem 1600 złotych mandatu i 13 punktów karnych
Taki mądry był a skończył z wynikiem 1600 złotych mandatu i 13 punktów karnych

Metylo +27
Czy to lekarze? Wtf xD
#nieruchomosci
#nieruchomosci
źródło: 1000033824
Pobierz

#rower #drogi
źródło: 1000018198
Pobierz@Pawel993: Przepisy są kurvva takie, że ma jechać DDR-ką, jeżeli jest zgodna z jego kierunkiem ruchu, tak? To nie odwracaj kota ogonem, bardzo Cię kurvva proszę. Bo jak takich debili w obcisłych majtkach też mam od z-------a w okolicy, też jadą w takim samym stylu (ಠ‸ಠ)
@Massad: A co to ma za znaczenie, skoro masz poziome? I to tak wyraźne, że tylko debil (na zdjęciu dwóch) nie zauważy?
@aukolb: Czyli jechałeś szybko i bezpiecznie tak?
@kolejne_juz_konto: To, że jak znaki pionowe są zasłonięte, to zgodnie z prawem jest to chodnik. Takie mamy przepisy.
Dzięki temu przy różnych remontach można zasłonić znaki pionowe i nie trzeba zaklejać
@3wolny: No wtedy nie mam, nie ma się nad czym zastanawiać.
@kolejne_juz_konto: no to trzeba zmienic przepisy zeby zbliżając sie do przejazdu dla rowerów rower miał pierwszeństwo
z reszta samochody tez jeżdżą
@ToJestNiepojete: Tych 20000 tysięcy dobrze jadących na stop chamach też nie zobaczysz. Tam też są tylko same niepoprawne zachowania które należy PIĘTNOWAĆ.
@czeslav87: czesto jest tak że jest droga dla rowerów i przy ulicy znaczek jest przekreślony i są normalne pasy, wiec trzeba zejść, rozejrzeć sie, przeprowadzić rower przez pasy i za pasami zaczyna sie znowu droga dla rowerów xd
mało jeździsz rowerem wiec absurdów urzedniczych nie widzisz
@aukolb: Rozumiem twój ból. Ja
@kolejne_juz_konto: Ma kluczowe znaczenie