Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@konrado12: manifesty polityczne prosimy tagowac #polityka.
Miej rigcz i szacunek dla mirkow, bo czesc z nich ma gleboko w dupie Twoje polityczne zapatrywania, wojenki i osady.

8 lat konto masz i jak mlodemu trzeba tlumoczyc ()
  • Odpowiedz
  • 286
@konrado12: Wyobraź sobie że dla ludzi, którzy gardzą Nawrockim, a wierz lub nie - jest w tej grupie znaczny odsetek ludzi inteligentnych, taka Grochola nie jest żadnym wyznacznikiem, Wojewódzki nie jest wyznacznikiem, tak z resztą jak cała reszta wierchuszki clownów medialnych, którzy lubią bardzo wszystkim pokazywać jakie mają preferencje polityczne i zdanie na wiele tematów.

Dla równowagi mogę sobie włączyć program W tyle wizji w Republice i posłuchać sapania Wolskiego
  • Odpowiedz
@konrado12: na 1000 znanych osób ze świata kultury 99% ma poglądy antynawrockie i spora część ma jednak jakiś talent, czasem wybitny. Zdarzają się też zakały.

Prawica nie ma jednak nawet 10 znanych i cenionych osób ze świata kultury, bo przaśne, prawicowe poglądy to cecha ludzi po podstawówce i bez żadnego talentu.
  • Odpowiedz
jak u Orwella

@konrado12: "Partia kazała ci odrzucić dowody własnych oczu i uszu. To było ich ostateczne, najważniejsze rozkaz". Hmm, ciekawe która strona sporu politycznego jest w tym mistrzem( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 25
@konrado12: > Stylem życia szczerych demokratów jest nienawiść do wszystkich, którzy myślą inaczej.

Nie. To jest akurat cecha prawactwa. My jesteśmy już po prostu bardzo zmęczeni tym, jak bardzo tępi jesteście i kogo nam do rządzenia wybieracie.
  • Odpowiedz
@gorobei: napisałem tak, żeby ruskie boty zrozumiały, one lubią taką dziwną składnię. A Polak przeczyta to i zrozumie, że zamiast e powinno być y, w dwóch wyrazach. Mam nadzieję, że pomogłem i piewcom wolności nie przeszkodzi to w odpowiedzi( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@konrado12: Jako że Polska jak zawsze jest trochę w tyle za zachodem i jak zawsze niczego się z jego porażek nie uczy jeszcze trochę się pomęczymy z grajkami, aktorzynami czy innymi celebrytami mówiącym jak plebs ma myśleć i jak ma głosować.

Pozytywna wiadomość jest taka że gwiazdy na zachodzie w większości doszły do wniosku że lepiej jest trzymać gębę na kłódke w sprawach politycznych bo to źle się dla ich
  • Odpowiedz
Nawrocki: doktor nauk humanistycznych w zakresie historii, absolwent Uniwersytetu Gdańskiego, specjalista od historii najnowszej Polski, menedżer kultury z wykształceniem typu MBA. Prezes IPN i dyrektor Muzeum II Wojny Światowej w Gdańsku. Prezydent.

@konrado12: I nadal udało mu się taką dziewicą umysłową zostać, mimo tylu lat edukacji? Ot człowiek cnotliwy. Osiągnął chociaż cokolwiek w tej nauce, albo jako prezes IPN, poza promocją własnej osoby?
  • Odpowiedz