Wpis z mikrobloga

NapiszΔ™ mi ktoΕ› dlaczego jest taki hejt na grzybiarze? 😳 Przeciez w porΓ³wnaniu do Magdy i Andrzeja nie gada za ich plecami, mΓ³wi szczerze ΕΌe ma problem do Andrzeja. W sumie to prawie nic nie mΓ³wi XD
Ja osobiście nie mogę patrzeć na Magdę. Typ osoby która na siłę szuka problemu i biedny Andrzej musi gasić płomienie po niej. #hotelparadise
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Moja-stara-: znaczy tu poprawka - mΓ³wi wprost jak juΕΌ zostanie wywoΕ‚ana do tablicy i przyciΕ›niΔ™ta bo tak to najpierw mΓ³wi, ΕΌe ΕΌartowaΕ‚a i o nic jej nie chodziΕ‚o XD Ale tak, MagΕΌaba wiΔ™ksze zΕ‚o, chociaΕΌ bez nich byΕ‚oby nudno a tak to coΕ› siΔ™ dzieje, ciekawie siΔ™ to oglΔ…da
  • Odpowiedz
@Moja-stara-: bo jest Ε‚atwΔ… ofiarΔ…. Poza tym najbardziej wk....Δ… nas w innych te cechy, ktΓ³re sami prezentujemy. Mnie tez najbardziej razi zachowanie Madzi, wiec czas sie sobie dokΕ‚adniej przyjrzeΔ‡(Κ˜β€ΏΚ˜)
  • Odpowiedz
@kto_co: o kurcze, mnie Magda nie razi aΕΌ tak bardzo bo wg mnie gra, ale za to Oliwia mnie najbardziej wkurza, damn ja nie jestem chyba drama queen :D :D
  • Odpowiedz
@mimi410: ja nadal neutral:)) a wczoraj to ja mam wrazenie, ze ona spieΕ‚a sie o to, ze Bartek nie wybraΕ‚ sercem, czyli ze nie wybral Magdy, a nie o to, ΕΌe jej nie wybraΕ‚. Tak jak magda miala problem, ze nie wybral Wery, albo Oliwki. No ale chyba trzeba sie przyzwyczaic, ΕΌe co osoba to inny odbior( Ν‘Β° ΝœΚ– Ν‘Β°)
  • Odpowiedz
@kto_co: jasne, ja nawet z tym nie dyskutujΔ™ :) czasami jestem zdziwiona tylko ΕΌe ktoΕ› nie rozumie, ΕΌe wszyscy robiΔ… to samo - grajΔ…, tylko jedni w chamski sposΓ³b a inni w biaΕ‚ych rΔ™kawiczkach
  • Odpowiedz
@Moja-stara-: A ja lubię takie osoby jak Magda, energiczne z jajem nie jakaś mimoza, osoby które szybko wyciągają wnioski i podejmują przeciwdziałania. Stwierdziła i się w tym upewniła, że Grzybiara na nich zagięła parol żeby ich parę rozdzielić, więc od razu podejmuje działania, że to ona może zrobić problem Grzybiarze i Bębniarzowi
  • Odpowiedz