Wpis z mikrobloga

Last Epoch - myślę nad spróbowaniem. Zastanawiam się tylko ile się w to gra tak realnie bez marketingowego bullshitu? Podobno to nie ma rynku jak Path of Exile, więc tak właściwie co was motywuje do grania? Jaki jest cel w tej grze? W PoE dropię sobie Divine Orby, ogarniam Mageblooda i jestem kurde kimś, a w Last Epoch co? To nie hejt, próbuję zrozumieć tą grę, a nie mam czasu żeby w ciemno poświecić jej kilkadziesiąt godzin żeby samemu ocenić czy warto. #lastepoch #pathofexile #arpg #gry
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@FedoraTyrone: szkoda czasu i pieniędzy, ta gra jest martwa, nic w niej nie ma i jeszcze kontent będzie zamknięty za płatnymi dodatkami
do poe nigdy nie będzie miało podjazdu, nawet nie mają swoich oryginalnych pomysłów, teraz dodali bricze xd
poe1 i i 2 będą oferowały wszystko czego można chcieć od arpgów i to z regularnymi updejtami
  • Odpowiedz
@FedoraTyrone: to co mnie odpycha od LE to brak "p-----------a". Gra sie w to jak w gre mobilną. Cos jest nie tak z szatą graficzną, skille, postacie są takie jakby papierowe bez wyrazu.
  • Odpowiedz
@FedoraTyrone: ja dość długo broniłem LE bo uważałem że ma niesamowity potencjał - ale gierka mocno zmarnowana. Endgame kulawy i nierozwijany, beznadziejne decyzje, brak ciągłości, mało zmian. Może jeszcze kiedyś sie wyrobią ale do tego momentu będę skipował ligi
  • Odpowiedz
@FedoraTyrone: gra chyba długo nie pociągnie, co sezon mniejszy peak graczy, plus jeszcze te decyzje o płatnych dodatkach, chyba że wersje konsolowe jakoś uratują to, no ale wiekszosc graczy ARPG to jednak pyka na PC. Ogólnie robią sezon raz na 8 miesięcy a contentu malutko.
Szkoda, bo mają świetny system craftingu i SSF (prophecy).
  • Odpowiedz