Aktywne Wpisy
vorio +370
Suszone warzywa mają nutriscore C, natomiast płatki, gdzie połowa to cukier ocenkę A.
Jprdl gdzie my żyjemy, że korpo może taka sieczke z mózgów robić.
#nestle #nutriscore #korposwiat #afera
Jprdl gdzie my żyjemy, że korpo może taka sieczke z mózgów robić.
#nestle #nutriscore #korposwiat #afera
źródło: 1000012471
Pobierz
MagicznaRuda +160
Prześladowania Polskich Przedsiębiorców przez państwo nie ustają :D
#januszebiznesu #it no i oczywiście #wykluczeniecyfrowe
#januszebiznesu #it no i oczywiście #wykluczeniecyfrowe
źródło: Screenshot_20260422-060038_X
Pobierz

-45kg od marca. Od marca zrobiłem ponad 6 tys km rowerem, zachowuje reżim 2000kcal, okno żywieniowe 16/8, regularny sen. Ostatnio rekomponuje swoje makroskładniki, obecnie 200g/40% białka, 55% tłuszczu i 5% węgli. Po wysiłku używam metody węgli celowanych TTD i to dla mnie okazało się strzałem w dziesiątkę.
Opiszę swój dzień bo pewnie będą takie pytania.
Wstaje 5.30, wypijam cytruline i taurynę, siadam na rower i jadę 30km do pracy,po przyjechaniu wypijam monstera/dzika z duzą ilością kofeiny ,o 10 posiłek +/- 1500kcal z przewagą tłuszczu, o 13.30 deser białkowy (najlepsza metoda czyli 90minut przed wysiłkiem dostarczyć odpowiednią podaż białek) o 15 siadam na rower i robię kolejne 30km, staram się jechać wysokowydajne w strefie tlenowej 3-4, a jak się uda to i zahaczam o vo2max. Rano głównie strefa druga. Po zakończeniu wysiłku wypijam koktajl białkowy 30g czystego białka z bananem na mleku migdałowym. I dobijam brakujące białko obiadem. Co drugi dzień siłownia, nie popełniam błędów z ćwiczeniami aerobowymi bo to już mnie dobijało, tylko ćwiczenia siłowe, max godzinka, spacer z psem i o 21-22 lulu. Na koniec biorę ashwagande, omegę 3, suplementuje oczywiście elektrolity, ostropest, kolagen i kreatynę.
Obecnie pracuje jeszcze nad bebzunem,tu najciężej zrzucić sadło ale idzie, średnio kilo na tydzień, dorzucę też ćwiczenia na kałdun, wagę chce zachować bo mi jest dobrze w okolicy 90kg. Dla mnie keto jest świetna dietą, wyniki krwi mam bardzo dobre poza zwiększonym żelazem, stłuszczenie wątroby praktycznie się wycofało, kondycji nigdy nie miałem lepszej. Polecam ten stan :) aha według zegarka mam ponad 1200kcal deficytu ale szczerze to zupełnie tego nie odczuwam. 41 lat 186cm/95 kg masy.
źródło: 1000008323
Pobierz@Kick_Ass: w sensie, od marca zeszłego roku, prawda?
Kiedyś zaczęłam jeść aszpagandę, 1 tabletka. Dziwnie się poczułam ale ok, nie skojarzyłam po czym, na drugi dzień też jedna tabletka i dosłownie po paru minutach czułam sie jak pijana, miałam zawroty głowy totalne. Po 20 minutach minęły. Nie dla każdego jest to dobre, dla mnie nie.
@Kick_Ass: no i namówił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
zachowuje reżim 2000kcal,
o 10 posiłek +/- 1500kcal z przewagą tłuszczu,
o 13.30 deser białkowy
Po zakończeniu wysiłku wypijam koktajl białkowy 30g czystego białka z bananem na mleku migdałowym.
I dobijam