Aktywne Wpisy

#gdansk #bmw #motoryzacja #opony #samochody
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją

Namalowałam sobie ostatnio takie owieczki i chciałabym je pokazać komuś więcej niż tylko niebieskiemu.
Według niego ten obraz pasuje do szpitala dziecięcego, to niby spoko, ale też nie do końca. Według mnie jest po prostu dziecinny, chociaż nie do końca tak miało być. Bo zamiar był taki, żeby to był senny obraz, to są owieczki Morfeusza i one mają usypiać i chronić przed złymi snami. No ale wyszło jak wyszło. ʕ•ᴥ•ʔ
Pozdrawiam wszystkich :>
#tworczoscwlasna #obrazy
źródło: IMG_7115
PobierzA i jeszcze, ja tu widzę jedną owcę w ruchu, złapaną cztery razy, fajnie by to też wyglądało na czterech osobnych płótnach.
Pierwszy raz spojrzałam na to jak na jedną owce, a nie cztery różne, ależ odmienna perspektywa :>
Ogólnie też nie jestem jakąś fanką opowieści związanych z obrazem, tutaj po prostu mówię o tym jaki miał być zamiar, celem było to żeby obraz był spokojny i możliwie jak najbardziej radosny. Patrzenie na niego miało uspokajać. Stąd te senne nawiązania.