Wpis z mikrobloga

#korsir @Korsir Jeśli dalej szukasz siedliska to posiadłość Zaklinacza Byków jest na sprzedaż,miałbyś kontentu do końca życia 😆 A tak całkiem serio to dość dziwna sprawa że to sprzedają,chyba że ktos robi sobie jaja.
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wojtekg93: Mnie to najbardziej zastanawia zaplecze tego kanału. Ogólnie na początku lubiłem go obejrzeć, ale potem zaczęli takie clickbaity robić plus pieniężenie dosłownie wszystkiego, że dałem spokój. Ci redaktorzy to dla mnie zagadka. Tym bardziej Twoje info mnie zaskoczyło.
  • Odpowiedz
@elektryczny_mariusz: może dlatego "Informuję o możliwości wzięcia udziału w pierwszej licytacji nieruchomości w drodze licytacji elektronicznej" - zazwyczaj licytuje się coś przez komornika, lub firmy obsługujące wierzytelności. I tu jest ten drugi przypadek
  • Odpowiedz
@Stachanowiec_yt: dokopałem się kiedyś ze za tym stoi jakas agencja filmowa z sztabem managerów, montażystów itd. Pan Romek w jakimś filmie kiedyś powiedział ze on ma od tego swoją działkę pieniędzy, lecz nie wiem ile procentowo. Jak kiedyś to oglądało się fajnie, bo czuć było taka prostotę życia codziennego na wsi tak teraz widać ze ktoś bije na tym fest kasę. Współpracę sklep wyświetlenia - przy praktycznie zerowym wkładzie w
  • Odpowiedz
@Slalem: w księdze wieczystej ma wpisaną hipotekę i sporo wierzycieli, więc raczej sam z siebie tego nie sprzedaje. Tę nieruchomość wystawiła firma, która zajmuje się długami ...

Lp. 1. DODANO NOWEGO WIERZYCIELA Z UWAGI NA PRZYŁĄCZENIE SIĘ WIERZYCIELA DO WSZCZĘTEGO POSTĘPOWANIA EGZEKUCYJNEGO, KTÓREGO PRZEDMIOTEM JEST PRAWO WŁASNOŚCI NIERUCHOMOŚCI SYGN. AKT KM 1002/22 (MIKROKASA SPÓŁKA AKCYJNA W RESTRUKTURYZACJI Z SIEDZIBĄ W GDYNI)
Lp. 2. DODANO NOWEGO WIERZYCIELA Z UWAGI NA PRZYŁĄCZENIE SIĘ WIERZYCIELA
  • Odpowiedz