Wpis z mikrobloga

@adam3x3: nie to właśnie mechanizm maskujący. Zdał sobie sprawę, że nie da rady i udaje, że go to j---e i niby ostentacyjnie nie łapie. Widziałem to u moich dzieci wiele razy. To nie dystans, tylko poddanie się, ale bez jasnego komunikatu do siebie samego przegrałem. Zawsze jak tego gifa widzę, to się dziwię, bo umówmy się Pudzian tytanem intelektu nie jest i w ogóle taki sterydziaz nie z mojej bajki,
  • Odpowiedz
  • 29
@adam3x3: właśnie to miał na celu żebyś tak pomyślał ( ͡° ͜ʖ ͡°) na początku się maksymalnie skupia ale jak nie złapał dwóch to już udaje, że ma to w dupie i zaczyna pajacować. Nie potrafi przegrywać.
  • Odpowiedz
na moje ta mina, to jest "śmianie się z samego siebie z dystansem, jak się spieprzyło mocno zadanie

@adam3x3: Ja to odczytuję inaczej, Pudzian już wielokrotnie pokazał, ze jest bucem z mocno wywindowanym ego
Wiec ta mina, to że nie jestem w stanie złapać, bo mam na to wyjebkę, nie zalezy mi, robię to od niechcenia
Bo przecież gdybym chciał to bym złapał za każdym razem
  • Odpowiedz
@Chekatomba: wykopowi psycholodzy nie zawodzą, cała analiza umysłu Mariusza Pudzianowskiego na podstawie jednego gifa. Czemu wy się marnujecie na wykopie? Taki talent trzeba spieniężyć.
  • Odpowiedz
@papaj42: po pierwsze, ja już swój spieniężam. Po drugie, gdzie napisałem, że to pełna analiza, jakbyś umiał czytać ze zrozumieniem, to byś zauważył, że oceniłem pojedyncze zachowanie. po trzecie, tu nawet wiedza psychologiczna nie jest potrzebna, bo to tak oczywista obserwacja, jak powiedzenie po r--------u klawiatury przez Jerzyka, że sobie nie radzi z przegrana
  • Odpowiedz
@Chekatomba: @peanut_whu: w c--j oczywista, myślę że cała Polska Rada Psychologiczna by się z wami zgodziła. Chłop nie jest waleczny bo mu się nie chciało łapać jakiegoś gówna przed kamerą XD Równie dobrze mógł spać 2 godziny tego dnia albo być już po 2 treningach i cała ta teoria idzie się j---ć. Ale łechtajcie sobie dalej ego w internecie, jakie to "oczywistości" jesteście w stanie wyłapać XD
  • Odpowiedz
@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: @peanut_whu @badej123 @Chekatomba @mjk ja swego czasu będąc dzieciakiem też nie potrafiłem przegrywać. I efekt był odwrotny, bo zamiast pogodzić się z porażką to próbowałem dalej, mając świadomość, że to jak wykonywanie tego samego działania i oczekiwanie innego wyniku.

Po prostu jakbym na siłę próbował udowodnić, że coś jestem w stanie zrobić.

Więc nie ekstrapolowałbym pojedynczego zachowania na całą psychikę danej osoby, bo psychologia to
  • Odpowiedz
@robert-kuzba: @papaj42 znaczy macie racje, ale jest cos jeszcze. Zgadzam sie, ze nie mozna oceniac psychiki po jednym gifie, ale Pudzian w swiecie MMA ma jednak renome osoby ktora nie umie przegrywac. Pokazal to chociazby w walce z Rozalem - Pudzian klepal duszenie a potem skladal oficjalny protest jakoby mialby to byc blad sedziego. Wyszedl totalnie nieprzygotowany (bez naroznika!) na swoja ostatnia walke (przegral w 30 sekund), nie raz
  • Odpowiedz
@Basti91: no po walce z Eddim Hallem to widać było jak ostentacyjnie łapie się za tył głowy, jakby chciał pokazać, że doszło do wygranej przez niedozwolone tłuczenie go w potylicę (co faktycznie było widać).
Ale zacznijmy od tego, że on poszedł w MMA tylko po to, aby zrobić wokół siebie show na kolejne lata. W pewnym wieku siła, wytrzymałość i szybkość strongmena spada, więc aby zejść ze sceny w odpowiednim
  • Odpowiedz