Aktywne Wpisy

wykop +19
Nadchodzą zmiany w Regulaminie Wykopu - stawiamy na lepsze dopasowanie treści i bezpieczeństwo!
Chcemy, aby Wykop stawał się coraz lepszym miejscem do dzielenia się treściami, dlatego aktualizujemy nasz Regulamin. Zmiany wejdą w życie dnia 11 maja 2026 roku. Co się zmienia i dlaczego?
➡ Zakładka „Dla Ciebie”: Oficjalnie wprowadzamy mechanizm, który pomoże Ci odkrywać najciekawsze treści. Algorytm działa w oparciu o Twoje własne wybory (wykopy, zakopy, obserwowane tagi), dzięki czemu Twój feed będzie
Chcemy, aby Wykop stawał się coraz lepszym miejscem do dzielenia się treściami, dlatego aktualizujemy nasz Regulamin. Zmiany wejdą w życie dnia 11 maja 2026 roku. Co się zmienia i dlaczego?
➡ Zakładka „Dla Ciebie”: Oficjalnie wprowadzamy mechanizm, który pomoże Ci odkrywać najciekawsze treści. Algorytm działa w oparciu o Twoje własne wybory (wykopy, zakopy, obserwowane tagi), dzięki czemu Twój feed będzie

Kefir91 +221
Jakbyście jeszcze nie wiedzieli, to Reksin ruszył z posesji z ulicy Piaskowej został odnaleziony.
#fredikamionka #heheszki #humorobrazkowy #analfabetyzm
#fredikamionka #heheszki #humorobrazkowy #analfabetyzm
źródło: image_picker_0ABA9C5C-A774-4093-8637-6A92688DC8F4-40929-0000062248CECA45
Pobierz

MSFT 369.37$
#gielda
źródło: RalSKd (1)
PobierzNic by nie dało, nie dało by nic.🤞🤣
@adam3x3: Ja to odczytuję inaczej, Pudzian już wielokrotnie pokazał, ze jest bucem z mocno wywindowanym ego
Wiec ta mina, to że nie jestem w stanie złapać, bo mam na to wyjebkę, nie zalezy mi, robię to od niechcenia
Bo przecież gdybym chciał to bym złapał za każdym razem
Po prostu jakbym na siłę próbował udowodnić, że coś jestem w stanie zrobić.
Więc nie ekstrapolowałbym pojedynczego zachowania na całą psychikę danej osoby, bo psychologia to
Ale zacznijmy od tego, że on poszedł w MMA tylko po to, aby zrobić wokół siebie show na kolejne lata. W pewnym wieku siła, wytrzymałość i szybkość strongmena spada, więc aby zejść ze sceny w odpowiednim