Aktywne Wpisy
Oart1 +10
Mój kolega miał rozmowę o pracę na intern power platform developer (low code/no code) i na rozmowie o pracę miał 11 zadanek tego typu. Co o tym myślicie? ( ͡° ͜ʖ ͡°). Podobno te pierwsze 3 zadania były najłatwiejsze. Piękne czasy to były, kiedy ja w 2016 roku na interna musiałem się tylko pokazać w firmie i sprawdzali tylko czy umiem mówić po angielsku xD. Trzymajcie się tam
źródło: 1636
Pobierz
1-1-1-1 +39
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#mecz
@CzeczenCzeczenski: No ja rozumiem żarciki, bo hehe Robert rogacz, ale każdy, kto kiedyś tańców socialowych próbował ten wie, że to taka bzdura, którą ludzie nieświadomi tematu lubią gadać. Bachata jest sensualna ze swojego założenia, wynika to z ruchów i muzyki, tutaj nie musi być żadnego przełożenia na relację między tancerzami. Z resztą między nimi specjalnie żadnego ognia na parkiecie
Anka mówiła, że zrobiła coś strasznego, ale imię Roberta pozostanie nieskalane.
źródło: 1000008580
Pobierz@wstanczyk: w klubie dla swingersow też nie musi być jakiejś dużej chemii między uczestnikami :-)
@RKN_: Skoro tak mówisz. Ewidentnie lepiej się znasz na klubach dla swingersów, niż ja, to nie będę się kłócił.
W ogóle więcej ci powiem! Wiesz, że pary z filmowych ekranów tak naprawdę nie muszą być razem w prawdziwym życiu?
@wstanczyk: no mówię...bo chyba raczej tam się w sobie nie zakochują.
No wiem, właśnie do tego zmierzam. Ania również nie jest z Alvaro.