Aktywne Wpisy

Kakarot_Z +18
#hotelparadise odnośnie jeszcze testu wiedzy, to ta parka nie miała sobie równych. Pewnie starsi tagowicze będą pamiętać "ja kcem WET i mr alimenty"
źródło: 6682
Pobierz
#gielda
wy tu zarabiacie kaske co nie?
wy tu zarabiacie kaske co nie?

Ja mam wrażenie, że trzeba się zniżyć do poziomu tej tępej propagandy za czasów kurskiego żeby coś do niektórych dotarło
Morawiecki to miał być ten w miarę normalny u nich xD
Jakaś baba związana z KO o------a coś grubego, to cyk w tv zarublika zdjęcie Tuska, dziewczynki i psa (WTF)
Oglądać takie szambo codziennie, to naprawdę można trwale uszkodzić mózg
Biedni emeryci
#polityka #bekazpisu
no i @Songo91 np xD
@Lexi20: Jakiś random z PiSu bił żone, to cyk uwaga tvn kręci materiał a ich dziennikarze biegają za politykami pisu w sejmie w tej sprawie. Ta tempa propaganda dla wyborców KO jak ta dla pisu już jest od lat.
To jak z aferami PiS, wałkowanymi w kółko, bez przerwy, tak długo, że już mało kogo obchodzą. Zwłaszcza jak się porówna tysiące "afer" i niewielkie efekty pracy
@malin90: XD
źródło: 4f1c8764aabea0e0be70fb4335b1e7f0b4425f17ea242cb9e62300cf8a1ab0dd
Pobierz@fastmotion: Ale za późno i za mało. No i restrykcje dla niezaszczepionych albo zaszczepionych za małą liczbą dawek były za słabe. XD KO cisnęła na restrykcje i jechała po PiS-ie, że za małe. XD
@Lexi20: Oni są już tak zindoktrynowani, że ta szczujnia działa na nich jak najlepszy towar na ćpuna w głodzie. Ktoś kiedyś na reddicie napisał że Republika to "skibidi toilet dla boomerów" i chyba to najlepsze określenie tej stacji, bo większość ogląda właśnie po to żeby sobie tym "prać beret", a nie wyciągać jakieś wiadomości i wnioski z nich.
Wspaniałe określenie, zapamiętam
Tak samo słowo Tusk (czy chociażby TVN) wpycha się w każdy możliwy, negatywny, PiSowski przekaz od kilkunastu lat bo tresuje się ich wyborców jak psy Pawłowa - mam w dalszej