Wpis z mikrobloga

Chyba tylko Dumbledore ma szansę przebić swoją filmową wersję.

Ewentualnie jeszcze Draco (może nie przebić, ale dorównać, bo wygląda zajebiśćie) i Voldemort - i tu jest duży potencjał, bo filmowa wersja pozostawia sporo do życzenia. Chciałbym zobaczyć u HBO sporo innego Voldemorta.

Natomiast cała reszta - nie ma większych szans. Niektórzy wręcz otrą się o parodię. Ale tak swoją drogą filmowy Harry Potter to jedna z najlepiej obsadzonych franczyz w historii telewizji, więc poprzeczka była postawiona bardzo wysoko.

#harrypotter #seriale
waro - Chyba tylko Dumbledore ma szansę przebić swoją filmową wersję.

Ewentualnie je...

źródło: HETq9YYbYAAEM-H

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@waro: a ja mam wrażenie, że tylko snape skopali, a żeby było śmieszniej sam aktor mógł zagrać inne postacie, które nie były tak dokładnie opisane - no ale też grały mniejszą rolę - ale to też nie postać historyczna, a sam aktor ogólnie jest spoko.

Ale ja tam jakoś wielkim fanem nie jestem, wiec więcej wybaczę - też nawet nie sledze co tam się za bardzo dzieje =]
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 2
a ja mam wrażenie, że tylko snape skopali

@nilphilus: no i do Hagrida bym się jeszcze doczepił. Reszta faktycznie wygląda nieźle, przynajmniej na pierwszy rzut oka.

masz na mysli snape'a?

@Rad-X: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
Mcgonnagall też wręcz magicznie wygląda na trailerze

@RzygiPluton: faktycznie wygląda dobrze, ale nawet nie łudzę się, że doskoczy do pani Maggie Smith ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kill15you: Potter to chyba zawsze był wygładzone - ale ja się do tego obrazka tylko odnoszę, więc nawet nie patrzyłem co z Hermiona zrobili =] teraz tylko i troche w sumie przypau, ale to chyba ten przypadek gdzie mogli więcej zaszaleć bo Hermiona chyba nie miała jakoś specjalnie opisu w książce? tylko, że jakieś tam włosy - ale możecie mnie poprawić. Dlatego z tym Snapem pisałem, że skopali bo jego
  • Odpowiedz