Aktywne Wpisy

BlackpillMonster +68
Bieda umysłowa polskich programistów na jednym obrazku.
Typ zarobił pieniądze i co robi? To, co każdy biedak, któremu pierwszy raz w życiu coś zostało na koncie: natychmiast to p----------a. Bo pieniądze biedaka parzą w ręce. Muszą być wydane, pokazane, obfotografowane w garażu podziemnym i rozesłane znajomym w DMach razem ze specyfikacją odmawianą jak różaniec: skóry nappa, noktowizor, harman kardon, grzanie przód tył. Amen.
A teraz popatrzcie na lekarza i prawnika. Zawody, w których pieniądz
Typ zarobił pieniądze i co robi? To, co każdy biedak, któremu pierwszy raz w życiu coś zostało na koncie: natychmiast to p----------a. Bo pieniądze biedaka parzą w ręce. Muszą być wydane, pokazane, obfotografowane w garażu podziemnym i rozesłane znajomym w DMach razem ze specyfikacją odmawianą jak różaniec: skóry nappa, noktowizor, harman kardon, grzanie przód tył. Amen.
A teraz popatrzcie na lekarza i prawnika. Zawody, w których pieniądz
źródło: cea72c167f408801527742e4f7985153564fb2818b1ef55660bfe8b04cc50183
Pobierz
mat1989 +336
Zawsze jak wpadam z żoną i synkiem do mojej mamy w odwiedziny to na stole czeka najlepsza zastawa( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000009655
Pobierz

Ewentualnie jeszcze Draco (może nie przebić, ale dorównać, bo wygląda zajebiśćie) i Voldemort - i tu jest duży potencjał, bo filmowa wersja pozostawia sporo do życzenia. Chciałbym zobaczyć u HBO sporo innego Voldemorta.
Natomiast cała reszta - nie ma większych szans. Niektórzy wręcz otrą się o parodię. Ale tak swoją drogą filmowy Harry Potter to jedna z najlepiej obsadzonych franczyz w historii telewizji, więc poprzeczka była postawiona bardzo wysoko.
#harrypotter #seriale
źródło: HETq9YYbYAAEM-H
Pobierz@waro o ile nie umrze jak Harris i nie będą musieli w połowie serialu zmieniać aktora, on ma już 80
Ale ja tam jakoś wielkim fanem nie jestem, wiec więcej wybaczę - też nawet nie sledze co tam się za bardzo dzieje =]
@waro: masz na mysli snape'a?
@nilphilus: no i do Hagrida bym się jeszcze doczepił. Reszta faktycznie wygląda nieźle, przynajmniej na pierwszy rzut oka.
@Rad-X: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@RzygiPluton: faktycznie wygląda dobrze, ale nawet nie łudzę się, że doskoczy do pani Maggie Smith ( ͡° ͜ʖ ͡°)