Wpis z mikrobloga

#bystrzaktv jeszcze trochę, i nawet nie będzie miała ta ścierka 5 zł na nowy starter. Jak pojawi się nowa zielonka to kochani wiecie co robić. Jazda do spodu. W końcu się znudzi bo ileż to benzo dak może kazać latać po sklepach po nowe numery? XD idiotka jeszcze awatar dodaje taki, że wiadomo kto to. #patostreamy
Dyktator90 - #bystrzaktv jeszcze trochę, i nawet nie będzie miała ta ścierka 5 zł na ...

źródło: 1000012823

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dyktator90: tymczasowy numer na sms można online kupić, nawet darmowe się trafiają niewykorzystane na wykopie, a unikalny to groszowe sprawy, więc jak na zlecenie benzo prawiczka to za pewne jej to opłaca i to może się bez końca ciągnąć, ale moderacja na jej poziomie jest więc to się raczej nie skończy
  • Odpowiedz
@Dyktator90: Mi to się zaczyna wydawać że to jest Bystruś ale podaje się za nią i robi konta wszystkie na jedną modłę.
Bo nie jestem w stanie ogarnąć co trzeba mieć we łbie żeby poświęcać swój wolny czas i robić te wszystkie konta i wpisy w imieniu obcego typa.Bo nawet jeśli dał jej moderatora w zamian za te akcje tutaj to i tak jest to dla mnie niepojęte.
Na co
  • Odpowiedz