Wpis z mikrobloga

Nowe wykresy na #xtb nie są aż takie złe, jest dużo opcji customizacji, ALE zaskoczył mnie brak możliwości zobaczenia na wykresie obu cen: ask i bid. Szukałem, szukałem, klikałem i nie mogłem znaleźć ustawienia, aby się pojawiły. W końcu napisałem do konsultanta i potwierdził, że na ten moment nie ma takiej możliwości... Druga sprawa, przez przypadek (jedynie przeglądając wykres na jednym CFD) zamknąłem pozycję, bo jak się okazało kliknąłem palcem w jakiś mikroskopijny krzyżyk na wysokości otwartej pozycji - jednej z kilkunastu - i bez żadnego potwierdzenia (tak, wiem, można to zmienić gdzieś w opcjach i mieć dodatkowy warning przed otwarciem/zamknięciem) stało się to, czego nie chciałem. Pytam więc znów konsultanta jak ukryć te śmieszne przyciski do zamykania pozycji z poziomu wykresu. Odpowiedź: "nie da się". Serio? Takie coś wypuścili do ludzi? Ktoś to testował w ogóle? A może taki był cel, aby ludzie tracili pieniądze? Kończąc, już ktoś tu wspominał, że te wykresy działają wolniej, każdy zoom in/out to lekka zwiecha, lag. Chcesz przesunąć wykres w lewo? To machaj palcem 10 razy. Może nie mam najnowszego pixela, ale jakoś te wcześniejsze wykresy śmigały zajebiście szybko. No i ostatnia sprawa, na nowych wykresach widać mniej, przynajmniej na defaulcie. Jak już masz pootwieranych więcej pozycj na danym instrumencie, to te śmieszne kreski i etykiety wszystko zasłaniają. Mam nadzieję, że szybko to poprawią. Dobranoc.
#gielda
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach