Wpis z mikrobloga

Wrzucam mały follow-up, bo projekt, o którym pisałem jakiś czas temu, dalej żyje i właśnie dostał kolejny update.

GatherClose 1.0.18 już wleciało i tym razem doszło:

- lepsze filtrowanie wydarzeń, szczególnie czasowe, bo na Rzeszów zrobiło się już tyle eventów, że zaczynały się na siebie nakładać,
- liczniki nieprzeczytanych wiadomości w privach, grupach i na głównym widoku,
- wiek w profilu pod przyszłe wydarzenia i grupy z ograniczeniami wiekowymi, np. 24–35 albo 60+.

Niby małe rzeczy, ale właśnie z takich małych rzeczy robi się później apka, z której faktycznie chce się korzystać.

Całość dalej rozwijam wokół lokalnych eventów i poznawania ludzi z okolicy.

Link:
Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.primebitstudio.gathercloseapp&utm_source=wykop2
IOS:
będzie jak zrobimy android do końca ;-)

Jak ktoś docenia budowanie czegoś od zera, to zostawcie plusa — zawsze daje to kopa, żeby cisnąć dalej.
#aplikacje #startup #programowanie #android #rzeszow #podkarpacie #samotnosc
tom-b88 - Wrzucam mały follow-up, bo projekt, o którym pisałem jakiś czas temu, dalej...

źródło: Screenshot_20260325_212356

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@odysjestem: Tak, jest to default behavior dla google play który mozesz sobie dorzucić (masz zakladke "grow users"): dzięki temu widzisz skąd pochodzi osoba która zainstalowała twoją apke. Za pierwszym razem po prostu pytałem losowo ludzi skąd się dowiedzieli o apce.. no i byłem bardzo mocno zaskoczony, że źródło pochodziło z zupełnie innego miejsca niż się spodziewałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz