Aktywne Wpisy

Randy_the_Ram +289
Mam własne rusztowanie. Dorobiłem się. 28 ramek, mogę w---------ć w------a wieżę w kosmos. Na regulowanych kółkach, każde hamowalne osobno, do tego mam połówki ramek, tylko muszę dowieźć. Blaty też mam. To jest punkt zwrotny w mojej karierze. Teraz mam rusztowanie, przyjeżdżam na robotę, rozkładam, każdy przechodzeń z uznaniem kiwa głową "ten gość ma rusztowanie, to zawodowiec" Moje własne rusztowanie. Niektóre ramki są brązowe, a niektóre zielone. Rusztowanko
#praca #pracbaza
#praca #pracbaza
źródło: 1000016724
Pobierz
PanTuNieMieszkasz +127
Jestem strasznie przemęczony ale muszę pracować muszę robić nadgodziny, mama ma nawrót raka i inne choroby muszę jej pomóc, ona całe życie mi pomagała jak już martwy stary pijany nie dawał kasy i robiła na 3 roboty żebym miał co jeść. Kto może niech po prostu dobrze o mnie pomyśli i trzyma kciuki żebym miał siłę ogarnąć rzeczywistość i żebym kiedyś w końcu się wysypał. Dziękuję

-Najpierw najzwyklej kłamie nowemu, że para Weroniki i Tobiasza jest udawana aby spróbować ich rozbić
-Nastepnie gdy wie, że nowy wybierze Oliwie to na siłę chce namówic Roksi do pogodzenia się z Maksem, co oczywiście nie ma żadnego sensu dla samej pary, ale dzięki temu pozbędzie się Kacpra i zaszkodzi drugiej grupce
-I jako wisienka na torcie po tym wszystkim łazi do Weroniki i męczy jej bułe udając najlepszą przyjaciółkę
Weronika jest w---------a ze swoim borderline, ale najbardziej fałszywą żmiją jest Magda, a Andrzej otrzymuje rykoszetem.
#hotelparadise
Ale nie kłamały za bardzo, Andrzej nie wyrażał zbyt wiele emocji w tym związku i co najwyżej sugerowały, że może w tym kierunku podbijać.
Magda najzwyklej w świecie kłamała. Nie wiem jak to co działo się na randce z Roksi i Oliwią niby usprawiedliwia jej zachowanie - które jest zwykłą grą na zniszczenie grupy Tobiasza.
Rozumiem, że dla Ciebie każda rozmowa z rozważaniami to manipulacje?
Kto niby z pięściami rzucił się tu na Weronikę???
Roksanka jest idiotką tego sezonu i na niej się skupmy. Andrzej i Magda są Simami tej edycji,. Zbyt mocno udają znęczonych życiem, aniżeli rzeczywiście są! Ta gra już się wszystkim przejadła!! Są dużo lepsze(。◕‿‿◕。)
Ty jednak uwazasz, ze kiepskie jest zachowanie tylko tych, ktorych nie lubisz xd to jest ta roznica
Przecież Magda tysiąc razy bardziej manipuluje Roksaną zmuszając ją do pogodzenia się z Maksem, niż jak Tobiasz próbował ratować Kacpra xd
Dziewczyny regularnie kopały dołki pod Magdą i Andrzejem, a Roksana wiedziała jak jest, bo z nimi spędza
@Clefairy: kto to jest Kacper?!
Magda*: Werka, czy pomiędzy nami jest wszystko okej?
Werka**: Jasne ze tak
* dziewczyna która ze swoją parą cały czas cisną parze pytanej dziewczyny
** dziewczyna która ze swoją parą cały czas gada, że para dziewczyny pytającej coś szponci