Wpis z mikrobloga

Powtórzę się z komentarza, ale naprawdę nie rozumiem, dlaczego tak rzuciliscie się na Weronike gdy naprawdę ma powody aby nie czuć sympatii do Andrzeja i Magdy, problem jest tylko taki, że to Magda jest najbardziej fałszywa w tej aferze, ale dobrze to maskuje.

-Najpierw najzwyklej kłamie nowemu, że para Weroniki i Tobiasza jest udawana aby spróbować ich rozbić
-Nastepnie gdy wie, że nowy wybierze Oliwie to na siłę chce namówic Roksi do pogodzenia się z Maksem, co oczywiście nie ma żadnego sensu dla samej pary, ale dzięki temu pozbędzie się Kacpra i zaszkodzi drugiej grupce
-I jako wisienka na torcie po tym wszystkim łazi do Weroniki i męczy jej bułe udając najlepszą przyjaciółkę

Weronika jest w---------a ze swoim borderline, ale najbardziej fałszywą żmiją jest Magda, a Andrzej otrzymuje rykoszetem.

#hotelparadise
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Clefairy: z ciekawości - a podpuszczanie przez dziewczyny nowego na Magdę widzisz? Bo to, że Magda odwaliła to jedno. Dziewczyny też zrobiły maniane. Są wszystkie warte siebie w tym wszystkim.
  • Odpowiedz
  • 7
@amanda12:

Ale nie kłamały za bardzo, Andrzej nie wyrażał zbyt wiele emocji w tym związku i co najwyżej sugerowały, że może w tym kierunku podbijać.

Magda najzwyklej w świecie kłamała. Nie wiem jak to co działo się na randce z Roksi i Oliwią niby usprawiedliwia jej zachowanie - które jest zwykłą grą na zniszczenie grupy Tobiasza.
  • Odpowiedz
@amanda12: Ona sama mowila, ze przez to, że ja "zawlaszczyl" 1 dnia juz, to nie ma żadnej innej opcji,a widzi, że przestał się starać. To teraz zaczął, kwestia interpretacji, czy ktoś wierzy w prawdziwośc jego staran w tych okolicznościach, czy nie.
  • Odpowiedz
  • 2
@Mambo_Szambo: ale ja zmanipulował, spytajac się czy na pewno nie chce wybrać Kacpra, do którego teraz jednak chce wrócić xD

Rozumiem, że dla Ciebie każda rozmowa z rozważaniami to manipulacje?
  • Odpowiedz
@Clefairy: tyle pisania i dialogu……. Niepotrzebnie zupełnie!!!
Kto niby z pięściami rzucił się tu na Weronikę???

Roksanka jest idiotką tego sezonu i na niej się skupmy. Andrzej i Magda są Simami tej edycji,. Zbyt mocno udają znęczonych życiem, aniżeli rzeczywiście są! Ta gra już się wszystkim przejadła!! Są dużo lepsze()
  • Odpowiedz
@Clefairy: Uwazam, ze Magda za ostro powiedziala do nowego, ale oni tez kopia dolki pod para Andrzeja i Magdy

Ty jednak uwazasz, ze kiepskie jest zachowanie tylko tych, ktorych nie lubisz xd to jest ta roznica
  • Odpowiedz
  • 3
@Mambo_Szambo: ja uważam, że kiepskie je kłamanie i na siłę kręcenie aby ktoś odpadł.

Przecież Magda tysiąc razy bardziej manipuluje Roksaną zmuszając ją do pogodzenia się z Maksem, niż jak Tobiasz próbował ratować Kacpra xd
  • Odpowiedz
@Clefairy: „nie kłamały za bardzo” - Andrzej i Magda mają inny poziom relacji. Skoro Roksana miała kijową pare, a Bartek był w jej typie, mogli wszyscy grać na nią. Ale one się uparły na Magdę, bo prawda jest taka i serio, już nie udawajmy, chciały ratować swoje dupska i jednocześnie rozbić stabilną parę.

Dziewczyny regularnie kopały dołki pod Magdą i Andrzejem, a Roksana wiedziała jak jest, bo z nimi spędza
  • Odpowiedz
@Clefairy: Przeciez praktycznie wszystkie dziewczyny gadaly z Roksana o tej sytuacji xd Dominika nawet na basenie siedziala z nia i obgadywala to. To tylko potwierdza, ze widzisz, co chcesz widziec
  • Odpowiedz
@Clefairy: endrju sam wykorzystał okazję i rozkręcił aferę z "graczem" Tobiaszem więc nie gadaj, oboje do siebie pasują. Wg mnie Endrju będzie chciał dojść do finału za wszelką cenę. Plus coraz bardziej ten Tobiasz mi przypomina tego Michała czy jak mu tam było wąchacza szmeregensa więc zawsze jest tak, że w kurniku musi być jeden kogut i oni będą walczyć między sobą. Powinien toksyk Mati wrócić żeby coś się działo,
  • Odpowiedz
@Clefairy: My fav szczera rozmowa z dzisiejszego odcinka:
Magda*: Werka, czy pomiędzy nami jest wszystko okej?
Werka**: Jasne ze tak

* dziewczyna która ze swoją parą cały czas cisną parze pytanej dziewczyny
** dziewczyna która ze swoją parą cały czas gada, że para dziewczyny pytającej coś szponci
  • Odpowiedz