Aktywne Wpisy

Castel-Gandolfo +12
#gdansk #bmw #motoryzacja #opony #samochody
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją

Coś podobnego do myfund, ale trochę z bardziej intuicyjnym UI.
Plus wiadomo, że robiłem to pod siebie, więc mam tak jak mi najwygodniej :)
Aplikacja dostępna w uczciwej cenie, za darmo:
https://tixterminal.app
Obecnie obsługuje import z:
bossa
mbank
xtb
degiro
Tickery i wyceny brane ze stooq i yahoo. Logowanie przez sso googla, plus możliwość założenia konta.
Wszelki feedback mile widziany.
#gielda
źródło: Zrzut ekranu 2026-03-25 o 16.20.38
Pobierze: jak zrobiłem konto na maila a nie logowałem się przez googla, to nie widzę opcji przypomnienia hasła
- rozwinięcie skrótów po najechaniu na labelkę, bo część mi nic nie mówi
- coś nie tak z wykresem i procentami, najlepszy dzień to +3400%, co na pewno nie miało miejsca, wykres bije SP500 7-krotnie, a aż tak dobrym inwestorem nie jestem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale w sumie nie wiem, czy da się zrobić sensowny wykres bez uwzględnienia gotówki, a jej w