@KladzSie: ale mnie wgurwia limit w plecaku, albo limit udźwigu. Ja zawszę noszę sporo sprzętu, bo może się przydać... choć większość się nie przydaje, ale może!
@KladzSie: dlatego zawsze dobrze mi się grało w Gothic albo Risen, a w Falloucie musze co trochę wracac do bazy, żeby zrzucić zebrany szpej do szafki. Oczywiscie nigdy już tych rzeczy nie użyję. ( ͡°͜ʖ͡°)
@KladzSie: zbieram przez całą grę, chomikuje najlepsze. Aż przychodzi koniec części fabularnej i zostaje z tym jak Himilsbach z angielskim. Bo grać w otwarty świat się odechciewa
w Falloucie musze co trochę wracac do bazy, żeby zrzucić zebrany szpej do szafki
@Katedra_z_chlebkiem: Pierwsze co to wrzucam mod na większy udźwig. Skoro jedyną różnicą jest wkurzające tuptanie w tę i z powrotem, to równie dobrze mogę zrobić jeden kurs i oszczędzić sobie nerwów.
@ayyy_lmao czy ja wiem? Pierwsza część wypowiedzi ("zbieram") pasuje do świata rzeczywistego. To po prostu spisek Żydów, że nikt tych rzeczy nie chce kupić za jakieś pojedyncze djengi, abyśmy mogli być bogaci ( ͡°͜ʖ͡°) Albo chociaż bogatsi, niż jesteśmy.
@KladzSie Fallout NV here… jeszcze na tym hardkorowym poziomie, że amunicja waży i hp regeneruje się w czasie. Nie ukrywam, że wymagające zadanie żeby dobrze ekwipunek dobrać.
@JatuArmy: ja po pewnym czasie zacząłem mniej wartościowe itemki wywalać do wody xD a i tak na tym Skellige się obłowiłem jak nie wiem, co najmniej 30k koron nowigradzkich
j--------e. niedawno pisałam o dobrym dniu i o największym koszmarze jaki mógłby mnie spotkać, czyli spotkanie z dzikami. właśnie widziałam się z trzema wielkimi gnojami. zamarłam chwilowo, ale żyje.
źródło: qo5n8avU5BXuFGdP
PobierzA tak to wszystko w jednym miejscu
źródło: image
Pobierz@KladzSie:
źródło: image
Pobierz@Katedra_z_chlebkiem: Pierwsze co to wrzucam mod na większy udźwig. Skoro jedyną różnicą jest wkurzające tuptanie w tę i z powrotem, to równie dobrze mogę zrobić jeden kurs i oszczędzić sobie nerwów.
@ayyy_lmao: jak to nie? zbierasz ze śmietników butelki z kaucją i odbierasz drogocenne monety
Dokładnie przed chwilą o tym myślałem instalując rdr2
Albo chociaż bogatsi, niż jesteśmy.
@ayyy_lmao: Możesz zbierać runo leśne i sprzedawać przy drodze. ( ͡° ͜ʖ ͡°)