Wpis z mikrobloga

Przymierzałem się do zakupu nowego roweru od dwóch czy trzech lat, rozważałem chyba każdy rodzaj oprócz szosy, w końcu dość spontanicznie w weekend znowu przysiadłem i po ponownym researchu internetu padło na to ze zdjęcia. Dzisiaj przyszedł, przejechałem się kilka kilometrów i nie mogę doczekać się końca pracy, by zrobić z 30 kilometrów. Pierwsze wrażenia świetne. ()

#rower #mtb
Pete1 - Przymierzałem się do zakupu nowego roweru od dwóch czy trzech lat, rozważałem...

źródło: unnamed

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@GrubyKociol: Panie, a do Ciebie można się na PW odezwać w sprawie porady? Zamykacz postawiłem zaraz po zrobieniu zdjęcia, bo aż taka gapa nie jestem, ale ogólnie to raczej ni c---a nie ogarniam tych rowerów, musiałem googlać co to ten blat 36t, po prostu lubię jeździć, a że mieszkam na Jurze, to dość już miałem roweru crossowego, szczególnie, że nigdy nie jarało mnie z-----------a szybkie, więc MTB mi nie wadzi,
Pete1 - @GrubyKociol: Panie, a do Ciebie można się na PW odezwać w sprawie porady? Za...

źródło: CD8186EB-D5A6-41AD-8460-1620258A88C5

Pobierz
  • Odpowiedz
by prawnie było poprawne uzależnianie gwarancji od serwisu

@Pete1: gwarancję daje producent dobrowolnie, nie musi jej wcale dawać, i to on ustala jakie są warunki. Równie dobrze może wymóc że masz zrobić salto z jebnięciem czołem w podłogę przy sprzedawcy, to w Twoim interesie jest dowiedzieć się o warunkach przed kupnem :)

Sytuacja robi się prosta gdy gwarancja producenta to dwa lata- wtedy to można olać bo dwa lata to
  • Odpowiedz
Te cub-y są proste jako konstrukcja cepa, nie za bardzo co ma się tam zje....ć. Za pieczątkę zapłacisz więcej niż za ew naprawy w przeciągu paru lat. Podkręcać wszystkie śrubki kluczem dyno, nasmarować sztycę pastą do karbonu bo na bank będzie trzeszczeć po kilkudziesięciu godzinach i have fun.
  • Odpowiedz