Aktywne Wpisy

tyrytyty +23
Coledzy z tagu mam nadzieję że nie jesteście takimi pantoflami by prosić żonę o pozwolenie na oglądanie meczów i na dodatek jeszcze prosić ją o ocenianie urody obcych typów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mecz
#mecz
źródło: 1000015981
Pobierz
olesiu +211

SCT strefą czystego absurdu, lub czyszczenia portfela lub jak kto woli by pasowało do skrótu Strefa czystego terroru i przy tym dyskryminowania starych sprawnych aut.
SCT, Umwelt, Ulez czy ZFE wszystko o to samo chodzi, wykluczanie społeczne. Czy były konsultacje? Były protesty ostatnio bynajmniej w Krakowie a rządy nadal swoje. Co ciekawe jest to że w Polsce LPG nie jest uznawany za paliwo alternatywne czyli cie w takiej strefie nie powinno być, za granicą jest one uznane za czyste, pomimo ze parunasto letnie auto miejskie w gazie jest ekologiczniejsze niz 3 razy cięższy i palący 5 razy tyle nowoczesny SUV lub inny Pick-Up w Dieslu nawet że to Euro 6. Najbardziej kontrowersyjna strefa wykluczania aut. Eurokołhoz z ekologicznym absurdem czy to Niemcy, Francja, Polska, Wielka Brytania, Belgia czy Holandia, bity zakaz gwarantowany, nieważne czy to auto jest zadbane i jest sprawne po prostu ma zakaz. Powietrze powietrzem ale cierpią na tym kierowcy i samochody to ułamek zanieczyszczeń.
źródło: 8689
Pobierz@z-a-k wracaj na chany ze swoim srakazmemem
@ErogowyDrogowy: to były czy nie?
@23kulpamens: Tak wiem o tym, podobnie Francja, i jestem z tego zadowolony, wkońcu poszli po rozum do głowy i wiedzieli że to nie poprawiło znacząco powietrza. Ciekawe czy w Polsce wycofają te absurdalne strefy, a jeżeli już to zmniejszą wymagania dla aut, dla benzyny z Euro 4 na Euro 1, a dla Diesla z Euro 6 na Euro 3 góra 4,
@goferek: no nie było, skoro użył "bynajmniej"
Niemcy likwidują bo po prostu wszystkie auta spełniają normy. A co do Francji
źródło: 1000032122
Pobierz