wyciekły nagrania. Mam nadzieję, że gwóźdź do trumny Orbana. Podobno też polecano mu aby sfingował nieudany zamach na siebie
@ciagleloginzajety: ja myślałem, że po tym jak wyszła sprawa przejęcia kawalerki przez Batyra, to będzie on już totalnie w wyścigu prezydenckim spalony. Jednak nie doceniłem zdolności poznawczych naszych rodaków. Także nie będę na razie niczego przesądzał, w szczególności w kraju w którym Partia kontroluje tak wielki odsetek mediów.
Mam nadzieję, że gwóźdź do trumny Orbana. Podobno też polecano mu aby sfingował nieudany zamach na siebie
@ciagleloginzajety: po tym co widzieliśmy rok temu jak Polacy wybierali prezydenta, to ja nawet cienia nadziei nie mam że na Węgrzech kopną Orbana w du*e
@ciagleloginzajety: i to w kraju w UE. Jak to w ogóle brzmi xD
@ciagleloginzajety: u pomaranczowego zadzialalo, ladnie zdjecie na tle flagi zrobione, uszko u prawie 80 latka zagojone tak, ze nie ma nawet sladu xD
@ciagleloginzajety: ja myślałem, że po tym jak wyszła sprawa przejęcia kawalerki przez Batyra, to będzie on już totalnie w wyścigu prezydenckim spalony. Jednak nie doceniłem zdolności poznawczych naszych rodaków. Także nie będę na razie niczego przesądzał, w szczególności w kraju w którym Partia kontroluje tak wielki odsetek mediów.
@ciagleloginzajety: ciekawe czy zamach na prorosyjskiego Fico to też ich robota.
@ciagleloginzajety: Trump posłuchał i wygrał wybory
@ciagleloginzajety: wstrzymajmy konie, nie zdziwię się jak jeszcze mu wzrośnie poparcie, jak było z naszym sutenerem
@ciagleloginzajety:
Może lepiej udany, sondaże mogłyby być jeszcze lepsze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ciagleloginzajety: po tym co widzieliśmy rok temu jak Polacy wybierali prezydenta, to ja nawet cienia nadziei nie mam że na Węgrzech kopną Orbana w du*e