Wpis z mikrobloga

• 1
@ZnUrtem: @khetar 50ml Panowie tak jest - 500zł + ship dałem, za tyle samo gonie

Szczerze mówiąc tak no to z jednej strony ma label jako kobiece perfumy ale z drugiej spotkasz sporo głosów kobiet które powiedzą Ci że to leżej leży na chuopie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
pionas1337 - @ZnUrtem: @khetar 50ml Panowie tak jest - 500zł + ship dałem, za tyle sa...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@khetar: moim zdaniem nie. Nie chcę koledze robić antyreklamy, ale to róża z dodatkami i z dużą projekcją. Dla faceta który lubi różę i ma w------e pewnie ale ja je widzę raczej na kobiecie.
  • Odpowiedz
  • 5
@prodigium: znaczy tak, masz rację, zdecydowanie jak psikniesz i wyjdziesz na p--o z kolegami którzy nie interesują się zbytnio perfumami to zapewne padnie pytanie czy żeś się babskimi wypsikał ale to nie to samo co jakieś chloe - chloe czy inne obvious marketowe kobiece perfumy :P
  • Odpowiedz
@pionas1337: oczywiście, zgadzam się. Żeby była jasność, to nie jest typowo babski zapach. To świetna ciemna róża, niedżemowa, nieprzesłodzona. Jeśli jakiś chłop uważa, że róża nie jest tylko dla kobiet to polecam z czystym sumieniem.
  • Odpowiedz
  • 2
ale z drugiej strony jak jest chłop który szuka chłopskiej róży to niech kupi sobie Cartier Declaration dUn Soir - ta zdecydowanie samcza nie jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@pionas1337: ja tam lubię sobie róże założyć, jeden z moim ulubionych różanych zapachów to Epic56, ale tam jest też masa przypraw, oud i kadzidło. Ciekawy jestem właśnie jak ma się portait of a lady do epic woman, może testowałeś?
  • Odpowiedz