Aktywne Wpisy

Codon +128
#gielda proszę bardzo, chcieliście to wrzucam update portfela po lekko ponad 3 miesiącach od ostatniego screena. Jeśli macie jakieś pytania, zapraszam do komentarzy.
źródło: 1000011061
Pobierz
atteint +62
proszę państwa, przed państwem żółty ser pleśniowy z Biedronki.
źródło: 1000008865
Pobierz

Jak na ten moment jednak jedynie kobiety narzucają standardy mężczyznom, a mężczyźni zachowują się w dużej mierze jak banda bezmyślnych simpów więc ciężko mi im nawet współczuć bo sami sobie zgotowali ten los. Zdanie "wybredny nie puka" to wasz gwóźdź do trumny. Najbardziej żałośni są ci co jeszcze płaczą, że im by wystarczyła zwykła szara myszka co by ich kochała. W ten sposób właśnie udowadniają kobietom iż mężczyzna zadowoli się byle czym i nie muszą się nawet starać xD
#przegryw #redpill #blackpill #zwiazki #logikaniebieskichpaskow
źródło: fff
PobierzJedyne rozwiązanie to zdjęcie z mężczyzn obowiązku inicjowania kontaków, tyle że nie wygląda na to by dało się to zrobić.
Faceci mają większy popęd, więc naturalne jest że gdy są na głodzie to zmniejszają oczekiwania. Poza tym przystojni faceci, tak zwane chady czy kiedyś hightier normiki pukają młode bazyle bo świeże mięsko nieużywane to świeże mięsko.
Nie raz już nawet tutaj wrzucali tiktongi jakiegoś bazyla 19 letniego która w miejscowości rodzimej nie miała atencji a jak wyjechała na
To prawda dlatego nadal szczamy i wydalamy ciągle w lesie oraz gwałcimy i mordujemy się wzajemnie przy każdej okazji. Cały koncept cywilizacji polega na wielkim oszukaniu natury. Nie usprawiedliwiaj instynktami braku dyscypliny wśród samców bo nie każdy mężczyzna zachowuje się jak zdegenerowany simp. Z bardziej ekstremalnych przykładów można podać ascetów, pustelników, zakonników co żyją w klasztorach bez żadnego kontaktu z kobietami, albo joginów co
Przeceniasz cywilizację. Obecnie sramy i szczamy DO WODY, zanieczyszczając ją, a kiedyś odchody zakopywaliśmy w lesie, wcielając je bezpośrednio do obiegu ekosystemu. Zastanów się która opcja jest
Jeszcze bym zrozumiał taką gadkę z 10 czy 20 lat temu, ale nie wczasach gdy do oglądania anime przyznają się jacyś celebryci czy raperzy i to nie tylko zachodni, ale w Polsce. Zacofany jesteś dziadek i tyle.
Tak jak powiedzieli poprzednicy, to wielowymiarowy problem, którego głównym źródłem są politycy i system, faceci są jedynie jednym z trybików, który w sumie nie ma wielkiego znaczenia.
@Al-3_x: first time? Takich momentów w historii było więcej. Twoje i moje dzieciństwo np. z DB i Sailor Moon, nawet w Polsce lat '90 (czyli psy szczekające jajami) to był mainstreamowy okres dla anime.
I to mówi typ, który jest na polskiej scenie M&A od lat? Kojarzę twoje materiały w sieci, jak byłem dzieciakiem.
@Al-3_x: niby się różnimy, ale tak naprawdę to nie bardzo. Ciągle sterują nami dokładnie te same mechanizmy. Cała edukacja i miliony lat ewolucji idą do śmietnika, jak natura zagwiżdże
Że co? Kolega mnie chyba z kimś pomylił.
W świecie zwierząt ani nawet człowieka pierwotnego nie ma czegoś takiego jak traumatyczne wspomnienia które potrzebują przepracowania z terapeutą. To wytwory cywilizacji.
@Al-3_x: tworzyłeś kiedyś AMV? Jeśli nie, to sorry, bo pasujesz do rysopisu.
- starszy ode mnie typ
- długo siedzi w sieci (na każdej stronie tem sam nick)
- anime
- Podobny styl wypowiedzi.
@Al-3_x: tego nie wiesz, bo nie umiemy się komunikować ze zwierzętami. Mogę odbić tę kartę przykładem praktycznym. ZADEN treser nie daje ci 100% gwarancji, że zwierzę będzie ogarnięte nawet po wieloletnim treningu. NAWET psy policyjne maja swoje odpały. Czemu o tym mówię? Bo nie raz, nie dwa razy