Wpis z mikrobloga

Problem samotności mężczyzn dałoby się rozwiązać bardzo prosto wbrew wszelkim pozorom i będę to powtarzać jeszcze wiele razy. Kobiety nie chcą przegrywów bo nawet przeciętna kobieta jest otoczona przez całą masą atencjuszy co podwyższa jej ego i stwierdza, że zasługuje na chada 10/10. Gdyby mężczyźni podwyższyli swoje oczekiwania względem kobiet i przestali simpić do każdej to ego kobietom spadło i wtedy trochę lepiej by patrzyły nawet na przegrywa.

Jak na ten moment jednak jedynie kobiety narzucają standardy mężczyznom, a mężczyźni zachowują się w dużej mierze jak banda bezmyślnych simpów więc ciężko mi im nawet współczuć bo sami sobie zgotowali ten los. Zdanie "wybredny nie puka" to wasz gwóźdź do trumny. Najbardziej żałośni są ci co jeszcze płaczą, że im by wystarczyła zwykła szara myszka co by ich kochała. W ten sposób właśnie udowadniają kobietom iż mężczyzna zadowoli się byle czym i nie muszą się nawet starać xD

#przegryw #redpill #blackpill #zwiazki #logikaniebieskichpaskow
Al-3_x - Problem samotności mężczyzn dałoby się rozwiązać bardzo prosto wbrew wszelki...

źródło: fff

Pobierz
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Al-3_x: niskie oczekiwania mężczyzn i simpowanie są naturalną konsekwencją tego że to mężczyzna MUSI wychodzić z inicjatywą, stąd w przypadku braku sukcesu z atrakcyjnymi kobietami obniża oczekiwania w nadziei na sukces z kobietami mniej atrakcyjnymi.

Jedyne rozwiązanie to zdjęcie z mężczyzn obowiązku inicjowania kontaków, tyle że nie wygląda na to by dało się to zrobić.
  • Odpowiedz
  • 2
@Black_Rabbit_of_Inle: Oczywiście, że da się to zrobić. Na zachodzie już stopniowo mężczyznom się coraz mniej się chce inicjować rozmowę z kobietami. W Japonii jest tak od dawna. Niestety później mężczyźni przenoszą swoje zainteresowanie na relacje para-socjalne i simpią do jakiś lasek z internetu.
  • Odpowiedz
@Al-3_x: Natury nie oszukasz, instynktów nie oszukasz. Poza tym to bardziej złożony problem.
Faceci mają większy popęd, więc naturalne jest że gdy są na głodzie to zmniejszają oczekiwania. Poza tym przystojni faceci, tak zwane chady czy kiedyś hightier normiki pukają młode bazyle bo świeże mięsko nieużywane to świeże mięsko.
Nie raz już nawet tutaj wrzucali tiktongi jakiegoś bazyla 19 letniego która w miejscowości rodzimej nie miała atencji a jak wyjechała na
  • Odpowiedz
  • 0
@Nowystaryziel:

Natury nie oszukasz, instynktów nie oszukasz.

To prawda dlatego nadal szczamy i wydalamy ciągle w lesie oraz gwałcimy i mordujemy się wzajemnie przy każdej okazji. Cały koncept cywilizacji polega na wielkim oszukaniu natury. Nie usprawiedliwiaj instynktami braku dyscypliny wśród samców bo nie każdy mężczyzna zachowuje się jak zdegenerowany simp. Z bardziej ekstremalnych przykładów można podać ascetów, pustelników, zakonników co żyją w klasztorach bez żadnego kontaktu z kobietami, albo joginów co
  • Odpowiedz
@Al-3_x:

nadal szczamy i wydalamy ciągle w lesie

Przeceniasz cywilizację. Obecnie sramy i szczamy DO WODY, zanieczyszczając ją, a kiedyś odchody zakopywaliśmy w lesie, wcielając je bezpośrednio do obiegu ekosystemu. Zastanów się która opcja jest
  • Odpowiedz
  • 3
@AnalnyInseminator: Znalazł się samiec Alfa od siedmiu boleści xD
Jeszcze bym zrozumiał taką gadkę z 10 czy 20 lat temu, ale nie wczasach gdy do oglądania anime przyznają się jacyś celebryci czy raperzy i to nie tylko zachodni, ale w Polsce. Zacofany jesteś dziadek i tyle.
  • Odpowiedz
@Al-3_x:

Jak na ten moment jednak jedynie kobiety narzucają standardy mężczyznom, a mężczyźni zachowują się w dużej mierze jak banda bezmyślnych simpów więc ciężko mi im nawet współczuć bo sami sobie zgotowali ten los. Zdanie "wybredny nie puka" to wasz gwóźdź do trumny.

Tak jak powiedzieli poprzednicy, to wielowymiarowy problem, którego głównym źródłem są politycy i system, faceci są jedynie jednym z trybików, który w sumie nie ma wielkiego znaczenia.
  • Odpowiedz
@Al-3_x: błędnie myślisz jak chłopy podniosa standardy to po prostu bedzie frustracja i ból dupska na social mediach, więc po prostu wybiora ze wola byc same. Baba by musiala byc duzo bardziej zalezna od chłopa
  • Odpowiedz
Poza tym anime dzisiaj to mainstream

@Al-3_x: first time? Takich momentów w historii było więcej. Twoje i moje dzieciństwo np. z DB i Sailor Moon, nawet w Polsce lat '90 (czyli psy szczekające jajami) to był mainstreamowy okres dla anime.

I to mówi typ, który jest na polskiej scenie M&A od lat? Kojarzę twoje materiały w sieci, jak byłem dzieciakiem.
  • Odpowiedz
Gdyby tak było to jak już mówiłem cywilizacja w ogóle by nie powstała. Współcześni mężczyźni zdecydowanie różnią się od mężczyzn w dawniejszych czasach. Są bardziej wygodniccy, mniej brutalni i mniej zdyscyplinowani. Ma to swoje dobre strony, ale też złe jak widać.

@Al-3_x: niby się różnimy, ale tak naprawdę to nie bardzo. Ciągle sterują nami dokładnie te same mechanizmy. Cała edukacja i miliony lat ewolucji idą do śmietnika, jak natura zagwiżdże
  • Odpowiedz
  • 0
@PowiatowyBanan:

I to mówi typ, który jest na polskiej scenie M&A od lat? Kojarzę twoje materiały w sieci, jak byłem dzieciakiem.

Że co? Kolega mnie chyba z kimś pomylił.
  • Odpowiedz
  • 0
@PowiatowyBanan:

Np. człowiek zobaczy traumatyczne wspomnienie, usłyszy odpowiednią intoację głosu, poczuje podobne emocje.

W świecie zwierząt ani nawet człowieka pierwotnego nie ma czegoś takiego jak traumatyczne wspomnienia które potrzebują przepracowania z terapeutą. To wytwory cywilizacji.
  • Odpowiedz
Że co? Kolega mnie chyba z kimś pomylił.

@Al-3_x: tworzyłeś kiedyś AMV? Jeśli nie, to sorry, bo pasujesz do rysopisu.
- starszy ode mnie typ
- długo siedzi w sieci (na każdej stronie tem sam nick)
- anime
- Podobny styl wypowiedzi.
  • Odpowiedz
W świecie zwierząt ani nawet człowieka pierwotnego nie ma czegoś takiego jak traumatyczne wspomnienia które potrzebują przepracowania z terapeutą. To wytwory cywilizacji.

@Al-3_x: tego nie wiesz, bo nie umiemy się komunikować ze zwierzętami. Mogę odbić tę kartę przykładem praktycznym. ZADEN treser nie daje ci 100% gwarancji, że zwierzę będzie ogarnięte nawet po wieloletnim treningu. NAWET psy policyjne maja swoje odpały. Czemu o tym mówię? Bo nie raz, nie dwa razy
  • Odpowiedz
  • 1
@PowiatowyBanan: Nie tworzyłem nigdy AMV, jestem z rocznika 2000, a nicku Al-3_x używam tylko tutaj i na hejto. Ale co do popularności anime z różnych okresów to masz racje. Kiedyś zrobiłem o tym wpis nawet. Tym bardziej jednak nie powinno nikogo szokować, że wiele osób lubi anime.
  • Odpowiedz