Aktywne Wpisy

Teuvo +38
jakie lubicie sery żółte a jakich nie

Dobra bo dylemat mam, więc poproszę zarówno fanatyków #playstation #konsole jak i #pcmasterrace
Mam obecnie PC, zawsze grałem na PC. Planuję go rozbudować, walnąć sobie jakiś tv i korzystać z dobrodziejstwa #steam i remote play - będę mógł zarówno walnąć się na kanapie z padem, jak i przed biurkiem.
Mimo wszystko jakoś dziwnie mnie ciągnie, żeby kupić konsolę, dokładniej to #playstation i spróbować
Mam obecnie PC, zawsze grałem na PC. Planuję go rozbudować, walnąć sobie jakiś tv i korzystać z dobrodziejstwa #steam i remote play - będę mógł zarówno walnąć się na kanapie z padem, jak i przed biurkiem.
Mimo wszystko jakoś dziwnie mnie ciągnie, żeby kupić konsolę, dokładniej to #playstation i spróbować

źródło: 1000025952
PobierzJezu, ale bym sobie browara walnął na tym obsranym krzesełku we wnętrzu przepełnionym dymem mocnych czarnych i subtelnym smrodkiem obory ;)
Komentarz usunięty przez autora
@r5678: co XD
Dzisiaj mam twarz pooraną czasem i doświadczeniami, blask w oczach przygasł, ale dalej patrzę z optymizmem
Kiedyś musi się udać kuźwa, coś być musi do cholery za zakrętem
Serio wjeżdżając do wawy czujesz jakbyś cofną się w czasie. co któraś taksówka z lat 90. to też mnie zawsze rozwala.
@g455: to se ne vrati ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: to jest właśnie cope, nakręcany przez popkulturę. Oglądasz setki filmów, tysiące seriali aż twój umysł nie przyjmuje do wiadomości że Twoje życie to nie jest żadna fabuła, nie będzie spektakularnego zakończenia, jakiegoś finału, ani nie czeka cię żadna "życiowa przygoda". Możesz umrzeć jutro tak o, albo za 20 lat gdy Twoje życie będzie wyglądało dokładnie tak jak