Miałem nasmarować pedały w rowerze i zrobić trening, ale zamiast tego umyłem okna, podłogę i zainstalowałem taśmę ledową. Jest naprawdę fajnie ( ͡°͜ʖ͡°) #pochwalsie #pokoj #led #wiosna
fakt, nie ma konkretnego stylu, bo będę się wyprowadzał i wówczas dopiero wtedy poszaleje.
@orkako: no ale tam wiele nie trzeba, po prostu wywalić rzeczy nie pasujące i ten żyrandol zmienić i gites. Choć oczywiście możesz być osobą, która na to uwagi nie zwraca (ja w jakimś tam stopniu zwracam) to olej xD
@orkako: Szanuję. Mam podobne pomysły. Ta zabudowa z GK już była zrobiona przez poprzednich właścicieli. Ja dorzuciłem swoje LEDy RGB z własnym sterownikiem do aplikacji SUPLa
o tak, w całym domu mam pełno ledow RGBWW, myślałem że kolorów będę używać przy okazji różnych imprez itp a koniec końców skończyło się na tym że ciągle używane są dwa kolory, ciepły biały i zimny
@SkaczoncyPonikKolny: idzie przez całe mieszkanie do korytarza. Ktoś sobie tak to wykminił. Mi się bardzo spodobało bo w środku jest pusto i można tam kable ciągnąć z jednego końca mieszkania do drugiego.
Oprócz Ledów lecą tam jeszcze 2 skrętki - pod TV i konsolę, i kable od zasilania i wyłączników. Musiałem trochę pokombinować ale wszystko się udało i mam też sterowanie z aplikacji tymi światłami punktowymi i oryginalnymi białymi ledami
#pochwalsie #pokoj #led #wiosna
źródło: 1000012880
PobierzTo znaczy kolega mi opowiadał że jak był w takim jednym to tak tam wyglądało
@orkako: no ale tam wiele nie trzeba, po prostu wywalić rzeczy nie pasujące i ten żyrandol zmienić i gites. Choć oczywiście możesz być osobą, która na to uwagi nie zwraca (ja w jakimś tam stopniu zwracam) to olej xD
Komentarz usunięty przez moderatora
Szanuję. Mam podobne pomysły.
Ta zabudowa z GK już była zrobiona przez poprzednich właścicieli. Ja dorzuciłem swoje LEDy RGB z własnym sterownikiem do aplikacji SUPLa
źródło: 1000037910
Pobierz@huxieron
źródło: 1000037142
Pobierzźródło: images
Pobierzźródło: 1000012881
Pobierzźródło: 1000012882
PobierzOprócz Ledów lecą tam jeszcze 2 skrętki - pod TV i konsolę, i kable od zasilania i wyłączników. Musiałem trochę pokombinować ale wszystko się udało i mam też sterowanie z aplikacji tymi światłami punktowymi i oryginalnymi białymi ledami