Wpis z mikrobloga

@Ranger: zawsze mnie to zastanawia. Odpali to fioletowe/ zielone czy jakieś inne niż żółte/ białe światło jako jedyne światło w pokoju i potem co? Stwierdza, że fajnie, teraz tak będę zawsze siedział przy takim kolorze? Ja rozumiem gdzieś z boku w polu widzenia jakaś lampka albo mały led w innym kolorze niż zwyczajny, ale to co na zdjęciu jest kompletnie bez sensu.
  • Odpowiedz
@wooster o tak, w całym domu mam pełno ledow RGBWW, myślałem że kolorów będę używać przy okazji różnych imprez itp a koniec końców skończyło się na tym że ciągle używane są dwa kolory, ciepły biały i zimny biały
  • Odpowiedz
@huxieron: ja mam czerwoną lampkę w sypialni do klimatu z kobietą i jeszcze takie słupki led rgb obok tv jak sobie zrobimy imprezę, ale to tyle. Na co dzień ciepły żółty.
  • Odpowiedz
@orkako: co chłop stylów namieszał to nie mogę, na lewo - komoda i ta doniczka takie powiedzmy basic "skandynawski", taśma led, krzesło, chyba biurko (nie widać dokładnie jakie) takie gamerskie, ten zegar po prawej, żyrandol, komoda po prawej i firmany - styl "mam tak urządziła w 2005". Ale jak Ci się podoba to najważniejsze, choć ja bym firmany wywalił i dał jakieś zasłony, wywalił ten zegar po prawej i zmienił
  • Odpowiedz
  • 2
Szanuję za chęci ale w środku brakuje mi tylko 26 letniej podającej się za 18 latkę półnagiej onlyfansiary ( ͡º ͜ʖ͡º)

@Piw_Benzyna: to dlatego, że ktoś musiał robić zdjęcie. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
  • 0
@wooster: w nocy zapaliłem czerwone, aby widzieć, ale aby nie odzwyczajać wzroku od ciemności. Listwa tez ma normalne oświetlenie. Jak wrócę z pracy....I zrobi się ciemno to porobię więcej zdjęć.
Czy kolorki są potrzebne? Nie, ale są fajne. Do tego mogę pościć kolorek na ekranie i klawiaturze i wówczas jest klimacik.
  • Odpowiedz