Wpis z mikrobloga

Aż mi się nie chce wierzyć, że wiejski byczek i opalony wiejski byczek startują do piguły. Coś niesamowitego. Dziewczyna, która jest chodzącym red flagiem przebiera i wybiera. Może Andrzejek się przekona o Madzi jak usłyszy, że nowy jej się podoba i ostrzy sobie te swoje zęby ze szparami na niego. Jak można w ogóle rozważać bycie z taką kobietą. Nienawidzi mężczyzn
i ma bardzo złe relacje z rodzicami. Taka osoba nie da Ci spokoju w domu.

Roksanka jak wybrzydza. Oprócz wieku nie ma w tobie nic atrakcyjnego. Mogłabyś być koleżanką, którą się zaprasza na imprezy bo jest śmieszna.

Oliwka wydarła się na Mateusza za pocałunek w policzek. Sama weszła do hotelu w butach na koturnach dość skąpym stroju. Praktycznie cały czas lata w bikini gdzie dól to tylko pasek. Nie mam z tym problemu, ale jak boisz, że ktoś Cie pocałuje w policzek to kup sobie Burke.

#hotelparadise
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Hawajczykx3: no wiek też, ale wiesz takie kluczowe tematy jak nie lubię zwierząt czy nie chce mieć dzieci to raczej to każda kobieta powinna być jedną wielką czerwoną flagą.
  • Odpowiedz
@FCSTULEJ: Oliwka ,,Sama weszła do hotelu w butach na koturnach dość skąpym stroju. Praktycznie cały czas lata w bikini gdzie dól to tylko pasek. Nie mam z tym problemu, ale ''
W punkt ,dokładnie to samo sobie pomyslałam ,skąd u niej ,,mentalność'' zakonnicy , co ona gra ?co che ugrać ? .Lubi starszych ustawionych ,,narzeczonych '' ,nie ma problemu z striptizem o czym mówiła ,występuje w różnej maści nie koniecznie
  • Odpowiedz
@FCSTULEJ: dlaczego Magda red flag? Nie wiesz, że ludzie dość często mają toksycznych, narcystycznych rodziców, którzy są ciężarem, a nie wsparciem?. Przecież to nie musi być zupełnie jej wina. Dość nie fair, jeśli tylko na tej podstawie oceniasz. Wg mnie mega sympatyczna, ale nie oglądam dokładnie tego sezonu.
  • Odpowiedz
@alixcjapolixja997: Ale ja nie to miałam na myśli ,i zgadzam się z Tobą ,chodzi mi tylko o to że jakby nie patrzeć laska obyta z takimi zachowaniami jako jedyna tam zrobiła z tego ,,aferkę'' całuskową i nadal gra rolę ofiary zarzuca ,,brak szacunku '' .Zdecydowanie nie wierzę w jej ,,święte. oburzenie '' z tego powodu .
  • Odpowiedz