Wpis z mikrobloga

Bawi mnie jak hejterzy tego nolajfa w każdym wpisie muszą wspomnieć o jego zarobku z Youtube i Patronite xD jakby za darmo odbierał patologii radość życia, to jeszcze by to jakoś znieśli, ale że ma z tego jeszcze zarobek, to już nie do przeżycia dla p0laka xD

Aż kusi, żeby mu coś wrzucić na patronite, żeby d--y piekły XD

#konfitura
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

jakby za darmo odbierał patologii radość życia, to jeszcze by to jakoś znieśli, ale że ma z tego jeszcze zarobek, to już nie do przeżycia dla p0laka xD

@Ranger: nie do końca o to chodzi.
jesli na tym zarabia, to MUSI mieć kontent żeby hajs mu się zgadzał.
Jeśli nagrywałby hobbystycznie, nieregularnie, to nie musiałby skakać po maskach dziadków, żeby zarobki nie spadły, bo by na nie nie liczył w
  • Odpowiedz
@hpiotrekh: nie wiem, może założy onlyfansa, c--j mnie to obchodzi. Natomiast, jak półgłówki co prawko w czipsach znaleźli, nie będą jeździć po chodnikach to tego na bank nagrywać nie będzie.
  • Odpowiedz
ak półgłówki co prawko w czipsach znaleźli, nie będą jeździć po chodnikach to tego na bank nagrywać nie będzie.

@WhiskeyIHaze: dlatego nie jest jego celem zmniejszanie skali zjawiska - ciesze się, że to zauważyłeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@hpiotrekh: no to jakiś strasznie nieudany ten Konfitura, bo w paru miejscach po jego filmikach skala zjawiska się drastycznie zmniejszyła. No nieudacznik jakiś czy coś.
  • Odpowiedz