Wpis z mikrobloga

widze, ze wyborcy "konfo-pisowskiej-prawicy" robia "afere" z tego, ze w szeregach obecnej wladzy znalazla sie osoba z nia powiazana, ktora ponoc "nagrywala" czyny zabronione jak gwalt dzieci oraz zwierzat (co bardzo potepiam i w ogole to jest jakies zbydlencenie...). Z czego tylko "afera" sie pytam? Bo z tego, co wiadomo te osoby poszly siedziec do wiezienia za te czyny. Odwracajac teraz sytuacje. W "konfo-pisowskiej-prawicy" siedzi masa ludzi, ktorzy okradli Panstwo na mase hajsu i co robi z nimi pis? Broni, stawia sie za nimi, nie wyrzuca ich.
#polityka #bekazpis #bekazpisu #tvpispublika #sejm #polska #neuropa #bekazpodludzi #konfederacja #tvpis #tvpiscodzienny
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@spayker: Z jednej strony kilka miesięcy miauczysz o ustawę łańcuchową, a z drugiej masz w szeregach totalną patologię i zbydlęcenie które krzywdzi zwierzęta. Oczywiście nikt z koleżanek i kolegów politycznych nic nie widział, nie wiedział, nie słyszał.
Mathas - @spayker: Z jednej strony kilka miesięcy miauczysz o ustawę łańcuchową, a z ...

źródło: IMG_8633

Pobierz
  • Odpowiedz
a z drugiej masz w szeregach totalną patologię i zbydlęcenie które krzywdzi zwierzęta. Oczywiście nikt z koleżanek i kolegów politycznych nic nie widział, nie wiedział, nie słyszał.

@Mathas: ło k---a, srogie piguły, aż na głowę ci weszło. Ile osób ci się chwaliło, że wali się z psami albo, że robi takie nagrania? Czy ty jesteś normalny?
  • Odpowiedz
@Mathas: Upośku, twoi znajomi (jeśli ich posiadasz w co jak się zastanowić dosyć mocno wątpię) nawet nie wiedzą że ty na wykopie wypisujesz te pierdoły bo się wstydzisz przyznać a myślisz, że ktoś rozpowiada, że jego stary psy rucha?
  • Odpowiedz
  • 1
@Krzewiciel_prawdy: konfa i pis to jedno i to samo, pro-rosyjscy - tyle.
Jak po/ko kradnie to niech ich tez rozliczaja.
@Mathas Ja jako moja osoba, czy wyborcy obecnej wladzy "miaucza" o ustawie lancuchowej? Bo jesli referujesz do mnie to widze, ze ci sie ladnie odkleilo tymi epitetami. Ja akurat zwierzat nie mam, wiec ta ustawa jest dla mnie neutralna. Napisalem zreszta w pierwszym poscie, ze tego typu dewiacje to
  • Odpowiedz
  • 0
@Mlodazs: chociazby ustawa za safe - wszyscy przeciw, a jakos blaszczakowi nie przeszkadzala ta pozyczka pol roku do tylu... jarek przemawiajacy po polsku do ruskich, ujawnianie przez blaszczaka dokumentow scisle tajnych, tak samo jak ceckiewicz. Antoni, ktory z katastrofy zrobil sobie jaja i do tego dokumenty tez byly tlumaczone tylko przez ruskow... mase tego jest. No i rozumiem, ze "debil" uzywasz do wlasnej osoby.
  • Odpowiedz
@spayker: Tylko potwierdziłeś, że jesteś debilem. Co ma odrzucone SAFE do prorosyjskości? xD Albo to, że Jarek gadał coś do ruskich? Chyba wazniejsze kto realnie się spotykał z Putinem i robił interesy.
  • Odpowiedz