Wpis z mikrobloga

Chciałem tylko nadmienić że skończyłem budowę bazy w systemie HIP 82388 (myślałem że się nie wyrobię ale okazało się że został mi jeszcze tydzień zapasu). Baza nazywa się Mirko Hub i serdecznie zapraszam do odwiedzania. W nagrodę kupiłem sobie zmodyfikowanego Asp Explorera i już myślę o udaniu się na Beagle Point, ale to jeszcze nie teraz...

#elitedangerous
meloman - Chciałem tylko nadmienić że skończyłem budowę bazy w systemie HIP 82388 (my...

źródło: Screenshot_0051

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@funeralmoon: Gram już prawie 10 lat więc się trochę nazbierało tych kredytów. Sporo zarobiłem na eksobiologii podczas swojej wycieczki do centrum galaktyki. A Aspa kupiłem za arxy - tak jak nie cierpię kupowania czegokolwiek w grze za prawdziwe pieniądze tak nie mogłem się oprzeć posiadaniu zmodyfikowanego Aspa bez grindu.
  • Odpowiedz
  • 1
@poradnikspeleologiczny: to zależy czy twoja chęć gry (niezależnie czy będzie to handel, eksploracja, walka w kosmosie czy na piechotę czy coś innego) przewyższa niechęć do grindowania. Ja na tą chwilę się jaram ED i już myślę o jakiejś wyprawie może na Beagle Point, tym razem używając neutronowych autostrad. Co do powrotu to jestem pewien że wszystko sobie przypomnisz zakładając że wcześniej pograłeś trochę.
  • Odpowiedz