Z wyborów prezydenckich 2025 powinien powstać film. To jest niesamowite, że startuje kandydat 99% ludzi nieznany, po drodze wychodzą kwiatki o jego szemranej przeszłości, rzekomych oszustwach, powiązaniach, a finalnie wygrywa te wybory. Jeśli za tą kampanią stała jakaś mądra osoba, to powinna dostać Nobla z marketingu czy coś takiego. To jest niepojęte. Albo po prostu opozycja była beznadziejna. Wtedy z ich porażki też można zrobić komedię. Bo o Nawrockim to dramat.
@niekceszmnie: to nie chodzi o to, że ludzie tak pokochali Nawrockiego. PiS wystawiłby osła i też by wygrał, bo cała kampania polegała na tym, że "byle nie Trzaskowski", w czym usilnie pomagali inni "kontrkandydaci" typu Stanowski, Jakubiak, a nawet narcyz Hołownia.
@niekceszmnie: Matko Boska jak Pan Prezydent Karol Nawrocki mógł skonfrontować sie słownie z jakimś powiedzmy dziennikarzem, bez wulgaryzmów, zdecydowanym tonem i piękna puentą ustawił chłopaczka.
@Desire22: bycie prezydentem nie polega na ustawianiu chłopaczków, którzy ośmielają się zadawać niewygodne pytania. Szkoda, że do Trumpa i Putina nie jest taki wyrywny. Ustawiać chłopaczków to sobie możesz na stadionie, misiu kolorowy.
@troglodyta_erudyta: Czy któreś z państw NATO skoczyło na Trumpa i zaczęło wymachiwać szabelka, że NATO nie ubezpiecza tylko tyłów i pomarańcza pieprzy kocopoły? Nie?
Jakby Nawrocki z czyms takim wyskoczyl to byście go zjechali, że jak to tak samemu wyskakuje. Ja znam te wasze numery silniczki
Pomiędzy wyskoczeniem do pomarańczowego debila, a jawnym robieniem mu gały jest cała paleta możliwości. Może powiedz o tym swojemu prezydentowi, bo może o tym nie wie, zajęty ustawianiem chłopaczków.
@niekceszmnie: jak by Trzaskowski wygrał to byłby płacz o przyjęcie ustawy o mówię nienawiści xD kabaret, trzeba być totalnym głupkiem aby wybierać między ta dwojka
startuje kandydat 99% ludzi nieznany, po drodze wychodzą kwiatki o jego szemranej przeszłości, rzekomych oszustwach, powiązaniach, a finalnie wygrywa te wybory
@niekceszmnie: Bo oni głosowali przeciwko Trzaskowskiemu. A KO zamiast to zrozumieć i wystawić kogoś bardziej neutralnego, to nie, idzie w zaparte - i p--------i trochę na własne życzenie.
@niekceszmnie: Fajnopolacy z KO myśleli, że ich bańka doskonale opisuje pozostale 80% społeczeństwa. Wystawienie Trzaskowskiego to była idiotyczna decyzja przy tym jak kreatury z PiSu są skuteczne w obrzucaniu błotem.
@troglodyta_erudyta po Trzaskowskim było widać, że on nie chce wygrać tych wyborów, jak z Bronkiem w 2015. Nawrocki, mimo iż jest patusiarskim kartoflem od początku miał to coś, ten błysk w oku, że od razu było widać, że zrobi dla fotela prezydenta wszystko i osiągnął swój cel.
@Bomberpilot1940: przykro mi ale mieszkam w UK i mnie nie zgaslajtujesz takim nawijaniem makaronu na uszy.
Tutaj już dochodzi do 12 tysięcy aresztowań rocznie za posty na social mediach rocznie - niektóre sprawy stają się bardzo głośne i dokładnie wiem jak wygląda ten "straszny rasizm i homofobia", za który czeka czapa.
Uznaniowość i podwójne standardy. Jak muzułmanie wzywają do dżihadu i ucinania łbów niewiernym, to luzik, policja im jeszcze powie
Albo po prostu opozycja była beznadziejna. Wtedy z ich porażki też można zrobić komedię. Bo o Nawrockim to dramat.
#nawrocki #bekazpisu #bekazprawakow
źródło: IMG_6999
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Ustawiać chłopaczków to sobie możesz na stadionie, misiu kolorowy.
Jakby Nawrocki z czyms takim wyskoczyl to byście go zjechali, że jak to tak samemu wyskakuje. Ja znam te wasze numery silniczki
@niekceszmnie: sprane mozgi pisowcow zaglosowalyby za gorylem jakby kaczynski wystawil goryla
Pomyliłeś mnie z kimś, kolego.
Pomiędzy wyskoczeniem do pomarańczowego debila, a jawnym robieniem mu gały jest cała paleta możliwości. Może powiedz o tym swojemu prezydentowi, bo może o tym nie wie, zajęty ustawianiem chłopaczków.
@niekceszmnie: Bo oni głosowali przeciwko Trzaskowskiemu. A KO zamiast to zrozumieć i wystawić kogoś bardziej neutralnego, to nie, idzie w zaparte - i p--------i trochę na własne życzenie.
Fajnopolacy z KO myśleli, że ich bańka doskonale opisuje pozostale 80% społeczeństwa. Wystawienie Trzaskowskiego to była idiotyczna decyzja przy tym jak kreatury z PiSu są skuteczne w obrzucaniu błotem.
@troglodyta_erudyta: najbardziej pomógł sam Trzaskowski. Gdyby wygrał to już byśmy mieli cenzurę jak na Zachodzie, gdzie aresztują za na wpisy w necie
Tutaj już dochodzi do 12 tysięcy aresztowań rocznie za posty na social mediach rocznie - niektóre sprawy stają się bardzo głośne i dokładnie wiem jak wygląda ten "straszny rasizm i homofobia", za który czeka czapa.
Uznaniowość i podwójne standardy. Jak muzułmanie wzywają do dżihadu i ucinania łbów niewiernym, to luzik, policja im jeszcze powie