Aktywne Wpisy

dominges08 +65
Jak @Pan_Szeryf pokazał metamorfoze swojego podopiecznego (siebie) to ja też pokażę mojego (mnie)
Te dwa zdjęcia dzieli około 6,5 roku i 38 kg wagi (na lewym 61 kg, na prawym 99 kg) wzrost 182 cm
Na moment dzisiejszy jeszcze pozostaje naturalem.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #pokazforme
Te dwa zdjęcia dzieli około 6,5 roku i 38 kg wagi (na lewym 61 kg, na prawym 99 kg) wzrost 182 cm
Na moment dzisiejszy jeszcze pozostaje naturalem.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #pokazforme
źródło: miniintruder
Pobierz
1-1-1-1 +162
źródło: Przechwytywanie
Pobierz

Czy mi sie wydaje czy bieganie i padel stało sie nagle popularne? Pół instagrama ludzi w przedziale 35-27 z------e fotkami z jakiś półmaratonów i innego gowna. Oczywiście szybkie okulary, screen z stravy. Jak pobiegniecie i nie wrzucicie tych wypocin na instagrama to coś się wam wydarzy? Wkrótce popularność minie i siądziecie na p-----e.
@Eldoka123322: D--a boli? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Eldoka123322: witamy podroznika w czasie mamy 2026 a nie 2010 (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@Eldoka123322: Toś się obudził tak z dekadę po czasie, gdy bieganie miało swoje szczyty popularności xd Ludzie ogólnie więcej dbają o siebie, a przedział wieku, który podałeś, to jest pierwszy moment, gdy wielu zauważa, że zadbać o siebie trzeba, bo szczupła sylwetka nie utrzymuje się sama, jak w wieku nastoletnim.
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Z przedziału 27-35 jak najbardziej. Jedni wrzucają relacje z biegania, inni z opiekowania się gówniakami, i osobiście wolę te pierwsze relacje.
Ja nie wrzucam, ale jak widzę, że znajomi udostępniają takie materiały to motywuje mnie to, żeby po prostu ruszyć dupę, a czasem nawet piszę czy można umówić się na wspólne wyjście.