Wpis z mikrobloga

#bieganie #sport #padel #polska

Czy mi sie wydaje czy bieganie i padel stało sie nagle popularne? Pół instagrama ludzi w przedziale 35-27 z------e fotkami z jakiś półmaratonów i innego gowna. Oczywiście szybkie okulary, screen z stravy. Jak pobiegniecie i nie wrzucicie tych wypocin na instagrama to coś się wam wydarzy? Wkrótce popularność minie i siądziecie na p-----e.
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Eldoka123322: a ja mysle ze to dobrze, niech sie fleksują, to napędza szanse na kolejny trening oraz zwieksza szanse na wzrost aktywności obserwujących. Głupie? Moze i głupie, ale działa. Czemu cie d--a piecze? Biegałeś zanim to bylo modne?
  • Odpowiedz
  • 1
@januzssz: widzisz krótkowzroczny kolego. Mój wpis jest motywowany tym że dużo osób które się flexuje na instagramie znam i wiem że pójdą biegać, wrzucają jakie to mają zdrowe życie a później idą w melanż, cpaja i piją a jeszcze ciekawsze to że robią coś raz na miesiąc a na instagramie wrzucają posty np codziennie ;)
  • Odpowiedz
  • 4
Tak boli mnie że ludzie zajmują sie czymś chwilowo bo jest modne i muszą pokazywać to całemu światu. Ja uprawiam sport z którym nie dzielę się na Ig gdyż nie mam takiej potrzeby aby wrzucać fotki z treningów (trenuję od 15 lat narciarstwo alpejskie). Także w lato biegam i jeżdżę na rowerze, uczestniczę w maratonach i patrząc na to co ludzie wrzucają to śmiać mi się chce jak robią z siebie fit
  • Odpowiedz
@Eldoka123322 Nic z tych rzeczy. A nawet jeśli - to co z tego? Dlaczego uważasz się za lepszego od kogokolwiek innego? Typowy freethinker z internetu. Do tego wyjątkowo żenujący, plujący jadem bez żadnych podstaw.
  • Odpowiedz
Czy mi sie wydaje czy bieganie i padel stało sie nagle popularne?

@Eldoka123322: Toś się obudził tak z dekadę po czasie, gdy bieganie miało swoje szczyty popularności xd Ludzie ogólnie więcej dbają o siebie, a przedział wieku, który podałeś, to jest pierwszy moment, gdy wielu zauważa, że zadbać o siebie trzeba, bo szczupła sylwetka nie utrzymuje się sama, jak w wieku nastoletnim.

Jak pobiegniecie i nie wrzucicie tych wypocin na
  • Odpowiedz
Info dla każdego kto wrzuca fotki z uprawiania sportu nie ważne na jakim poziome i w jakich okularach. Dobrą robotę robicie. Dobry pezekaz leci. Będę zawsze podziwiał. Na każdego frustrata przypada zawsze jeden pasjonata👍
  • Odpowiedz
Z przedziału 35-27 nie widziałem.
Z przedziału 27-35 jak najbardziej. Jedni wrzucają relacje z biegania, inni z opiekowania się gówniakami, i osobiście wolę te pierwsze relacje.
Ja nie wrzucam, ale jak widzę, że znajomi udostępniają takie materiały to motywuje mnie to, żeby po prostu ruszyć dupę, a czasem nawet piszę czy można umówić się na wspólne wyjście.
  • Odpowiedz