Wpis z mikrobloga

@smutny_kojot: rozmowa dwóch retardów gdzie nikt nikogo nie zezłomował. Również obejrzałem i żałuje stracony czas. Dobrze że chociaż sobie przyspieszyłem na x1,25, rozmowa która nic nie wprowadza i nic nie zmienia.

Jedyne co się dowiedziałem z tej rozmowy to że stanowski jest ultra cynikiem i obchodzi go robienie afer i rajcuje go to (coś jak mini braun czy korwin), na youtube 70% użytkowników to mężczyźni głównie o prawicowych poglądach i
  • Odpowiedz
Przecież stanowski i wojewódzki to dwie strony tej samej monety. Zakochane w sobie i mamonie narcyzy, które udają, że mają po maks 30 lat. Two retards fighting.
  • Odpowiedz
@smutny_kojot: Ale pokazali jedną cechę Stanowskiego: złą, ślepą zawziętość. Jak się uprze na kogoś, to nie będzie chodził w polemikę, dyskutował o konkretnej sytuacji, tylko będzie dążył do zcancelowania oponenta, ośmieszenia i wyparcia z życia publicznego.
  • Odpowiedz
@smutny_kojot: nie chcę psuć narracji, ale Wojewódzki dla lewaków czy centrowców to nie jest żaden guru czy wyznacznik czegokolwiek.
Na pewno nie jest takim bożkiem jak Stanowski dla prawaków.
  • Odpowiedz
@Qtang: oglądałam te rozmowę i on przede wszystkim nie dawał przez cały program dojść do głosu swemu partnerowi że studia co widać mocno chłopa irytowało już pod koniec
  • Odpowiedz
@smutny_kojot: dodaj jeszcze to, że w momencie rozmowy na temat artykułu Onetu na temat rzekomego sutenerstwa Nawrockiego, w tym materiale ewidentnie widać montaż, który wyciął jakieś słowa Stanowskiego, około 26-28 minuta
  • Odpowiedz
@zeszyt-w-kratke: przecież to wizja forsowana przez Kubę, Stanowski powiedział, że u niego są treści lewicowe i prawicowe, ale te drugie lepiej się oglądają przez co twórcy lewicowi się zniechęcają. Mówił, że chętnie zatrudniłby jakieś mocnego zawodnika z lewej strony.
  • Odpowiedz
oglądałam te rozmowę i on przede wszystkim nie dawał przez cały program dojść do głosu swemu partnerowi że studia co widać mocno chłopa irytowało już pod koniec

@WarwaraBasia: dlatego na koniec Stanowski powiedział o tej pracy w Kanale Zero i się na Piotrka spojrzał xD
  • Odpowiedz
@smutny_kojot: Nie wiem tylko po co ktoś miał czy ma orać Stanowskiego jak on już dawno leży mordą w pisowskich odchodach? Wiadomo że u siebie to mu tylko podbije zasięgi, a dla każdego rozumnego człowieka jest sprzedajnym śmieciem, na niego trzeba lać a nie z nim rozmawiać
  • Odpowiedz
@smutny_kojot: Stanowski dla Wojewódzkiego to pewnie jest taki "syn koleżanki twojej starej" który zawsze niby mniej zdolny, ale zamiast siedzieć na ciepłej posadzie w korpo, to odpalił własny biznes i zarabia miliony.
Wojewódzkiego mógłby kupić, ale wcale nie chce (i to pewnie boli najbardziej).
  • Odpowiedz
. Mówił, że chętnie zatrudniłby jakieś mocnego zawodnika z lewej strony.

@JanuszStuleja: Co też zrobił, bo jest tam Sroczyński od marca, którego bardzo cenię, tyle że on choć ma lewicowe poglądy, to wali równo w obie strony i jak jest za co Tuska krytkuje, a Morawieckiego czasem pochwali itd. Styki się fanatykom grzeją xD. On nawet miał / ma w Tok FM podcast o nazwie "Podcast Symetrystów", nieprzypadkowo. Ewidentnie chłop
  • Odpowiedz
@smutny_kojot: jak Mazurek potwierdził, to sprawa wyjaśniona. Ja pie***lę ale z ciebie geniusz. Nie żebym lubił Wojewódzkiego, ale Stanowskiego nie lubię równie mocno. Chociażby za te reklamy syfu z SFD co sprzedawali białko z rtęcią.
  • Odpowiedz