Wpis z mikrobloga

Rozpierdziela mnie na kawałki to, że prezydent nałroki podczas konferencji prawie p--------ł zwrotem żeby "gdzieś sobie poszedł daleko stąd" - "WY... mówie do pana..." do dziennikarza przed zesraniem sie do niego żeby słuchał prezydenta XD

i ta postura "o------e" u typa z 0:51 xDDDD

kisne z tego jak ogóry w piwnicy XD

#bekazpisu #polityka #batyr

https://streamable.com/t6v6vm?t=48
RzultyPapak - Rozpierdziela mnie na kawałki to, że prezydent nałroki podczas konferen...
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RzultyPapak: patus zawsze będzie patusem. Wybrało go 10 mln Polaków, a teraz nawet się nie kryje i trzyma palec w dupie Orbanowi i Trumpowi. Jeśli Tusk jest Niemcem, to kim jest prezydent? Ruskim pachołkiem?
  • Odpowiedz
@boltomierz: Rozwala mnie to gadanie o agenturze polskich polityków. Skoro tusk to niemiecki podnóżek, batyr to ruski pachołek = że Polska jest rządzona nie przez Polaków, a obca agenturę. Serio w to wierzysz? A może to my gospodarzyć własnym państwem nie potrafimy?
  • Odpowiedz
Polska jest rządzona nie przez Polaków, a obca agenturę. Serio w to wierzysz?

@JasnyBanan: a na co ci wygląda przyjazd Batyra na Węgry by poprzeć Orbana? Na reprezentację Polskich interesów? Orban jest jawnie antypolski i prorosyjski.
  • Odpowiedz
@JasnyBanan: Ja od takiej oceny jestem daleki, ale wspieranie polityków, którzy jawnie są prorosyjscy jak Orban, jest nie do zaakceptowania. Wstyd mieć takiego prezydenta. Przeraża mnie narracja szczujni zwanej domem wolnego słowa. Wykorzystują tych starszych ludzi i budują na tym poparcie polityczne. Tacy ludzie decydują o losie Polski.
  • Odpowiedz
Skoro tusk to niemiecki podnóżek, batyr to ruski pachołek

@JasnyBanan: Mieszasz niczym nie poparte insynuacje z tym że Batyr nagle przestał lubić szalenie dla nas istotne SAFE od razu po spotkaniu z ambasadorem USA/Izraela i to że sobie właśnie robi fotki z Orbanem, przegranym przestępcom działającym na szkodę Węgier gdzie Polska z jego wladzy ma tylko blokowane pieniądze z UE za pomoc Ukrainie i znowu naraża nasze bezpieczeństwo bo blokuję
  • Odpowiedz
  • 14
@Mathas: no tak, bo na stanowisku prezydenta to testosteron sie liczy.

To nie jest stanowisko dla karka z silowni kolego. To urzad dla człowieka wykształconego, inteligentnego, umiejącego w dyplomacje.

A nie dla dresiarza.
  • Odpowiedz