Aktywne Wpisy

Naza_Dzikowski +49

mielonkazdzika +28
Lubicie takie makaronowo-serowe przypalanki? Pewnie mega niezdrowe ale jakie to jest pyszne!
#nietylkomielonka #gotujzwykopem #jedzzwykopem #jedzenie
#nietylkomielonka #gotujzwykopem #jedzzwykopem #jedzenie
źródło: 1000063431
Pobierz

W grudniu pod Janowem Podlaskim zaginęła kobieta. Były zorganizowane poszukiwania w których brali udział policjanci, wojskowi i strażacy, ale po kilku dniach je przerwano bo nie było efektów. Pojawiły się pogłoski o porwaniu itp.
Ale nie uwierzycie - dzisiaj znaleziono ciało kobiety, nie wiadomo czy tej bo rozkład potężny i będą testy DNA ale wszystko wskazuje na to że tej, bo ubrana zimowo (podobno część ubrań z siebie sciągnęła, typowe dla hipotermii). Raptem kilkaset metrów od miejsca zaginięcia i kilkanaście metrów od drogi, w rowie melioracyjnym (no na moje pierwsze co powinno się sprawdzać ale co ja tam wiem), chyba nawet dron tam wleciał. I ci ludzie mają dbać o nasze bezpieczeństwo XD
Dla ciekawych zaznaczyłem na czerwono gdzie był przystanek gdzie ją ostatni raz widziano, a na niebiesko mniej więcej gdzie ją znaleziono. Brawo, brawo.
#policja #wojsko #lubelskie #bialapodlaska #janowpodlaski #zaginieni #strazpozarna
źródło: image
Pobierzźródło: image
Pobierz