Aktywne Wpisy

NiezlyJestes +13
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

LM317K +44
#nasa #artemis Ja p------e, realizacja tego streamu to jakieś k---a, nieporozumienie.
Zaraz po starcie jakieś czarne ekrany, podczas separacji boosterów pokazywali publiczność, artefakty, brak telemetrii, łapa się trzęsie kamerzystom co to k---a ma być xD
No i gdzie stream z kamer na rakiecie ehh dajcie spokój tyle miliardów na start a kamerek hd nie umiejo zainstalować
NASA powinno się zaorać
Zaraz po starcie jakieś czarne ekrany, podczas separacji boosterów pokazywali publiczność, artefakty, brak telemetrii, łapa się trzęsie kamerzystom co to k---a ma być xD
No i gdzie stream z kamer na rakiecie ehh dajcie spokój tyle miliardów na start a kamerek hd nie umiejo zainstalować
NASA powinno się zaorać

jak Wojczal w koncu wyjdzie z tego pomaranczowego cugu to kac bedzie straszny #polityka
źródło: Przechwytywanie
PobierzWojczal to proamerykańska wersja Leszka Sykulskiego - change my mind
Ciągle tylko to cope o geniuszu Trumpa xD
źródło: copium-co-to
PobierzKrzysiu, nie zmieniaj się XD
źródło: 1000026231
Pobierzmoże dokładnie wiedział na co sobie może pozwolić i jak osiągnąć to co chce
z geopolityką mu idzie gorzej, ale zobaczymy jak skończy
Przyjmuje na swoją osobe to całe gó.no a niezbyt inteligentny proletariat ma to łykać.
USA jest włascicielem większość mediów
Mają władze w przepływie info jak narazie to Iran i Rosja musiały wyłaczyć dostep do globalnej sieci
chyba wiadomo w jakim celu.Do tego oni rządzą dollarem anie nikt inny.
Jak na razie to sprawdzwdza się niemal wszystko co prognozował. Geniusz? Nie. Po prostu stawia fakty przed emocjami, antypatiami i sympatiami. Dla wykopków to nieosiągalny level. Zapraszam merytorycznej dyskusji.
@washington:
@UberWygryw: Wojczal promował Ziębę i wierzył w lewoskrętną witaminę C.
Wojczaj to debil któremu się raz trafiło.
Myślę, że więcej "D" po "x" zwiększyłoby jeszcze poziom eksperckości twej jakże elokwentnej wypowiedzi. Mógłbyś jeszcze wbić na kolejny level dodając na koniec "orange man bad".
A tak serio to jakim trzeba być kretynem, żeby roić sobie, że jest się jakimkolwiek partnerem do dyskusji/krytyki pana Krzysztofa, gdy nie umie się z głowy wymienić przywódców Indii, czy wskazać na mapie Górskiego Karabachu.
Słuchanie geopolitycznych wypocin jest z gruntu bezsensowne. To są osoby oglądające przedstawienie tak jak i my, ale uważają że wiedzą coś więcej, bo rozpoznają
Kompletna bzdura. Wojczal ma tę oryginalną w dzisiejszych czasach zaletę, że potrafi wstrzymać się z oceną wydarzeń do czasu, gdy zaowocują możliwymi do oceny skutkami.
Przypominasz
Swoją droga przeleciałem i matko świnta, przecież on co chwilę coś pieprzył. Zescrollowałem całą tą masę badziewia i rzucił się pierwszy lepszy filmik o ważności prigożyna xD Chwilę po tym jak był "niezabijalny" go o------i.
Przecież krytykę tego co sobie tam bajdurzy Wojczal, to mógłbym rok pisać non stop, non