Aktywne Wpisy

Jestem z dziewczyną od roku, jest naprawdę fajna, miła jest tylko jedno ale, kiedyś brała już leki przeciwdepresyjne i teraz wspomniała mi, że wróci do tego bo ma gorszy okres. Obawiam się, że z osobą z zaburzeniami będzie ciężko zbudować coś na lata choć ona tego oczekuje, no i też mam obawy, bo pokłócona z ojcem brak kontaktu, teoretycznie to ja będę musiał być opiekunem a nie partnerem.
#zwiazki #
#zwiazki #

Lupenski +94
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mam pytanie, pomieszczenie gospodarcze. Obecnie na podlodze sa kafelki, rozmiar ok 8x8 moze troche mniejsze, niektore miejsca sa gluche ale kafelki trzymaja sie miejsca, nie ma pekniec jedynie puste stukanie. Czy jesli przykleje na te kafelki, nowe kafelki 60x60 to isntnieje ryzyko odspojenia tych starych i mi odejda obie warstywy? Chce uzyc kleju do glazur elastycznego do klejniea kafelki na kafafelki ale obawiam sie tych pustych obszarow a nie koniecznie chce sie bawic w kucie plackow
Komentarz usunięty przez moderatora
@ryjek201: jakie misiu prompty? I to ty się ciągle kręcisz wokół tych tematów misiaczku :)
@ryjek201: nie misiu, ty pokazujesz jaki jesteś :)
@ryjek201: to co ty o nich tak ciągle misiaczku piszesz?
@ryjek201: misiu wypierać czego? Weź mi wskaż jeden mój post gdzie się czegoś wypieram kłamczuszku :)