Wpis z mikrobloga

#budujzwykopem #glazurnik15k #remontujzwykopem #budownictwo

Mam pytanie, pomieszczenie gospodarcze. Obecnie na podlodze sa kafelki, rozmiar ok 8x8 moze troche mniejsze, niektore miejsca sa gluche ale kafelki trzymaja sie miejsca, nie ma pekniec jedynie puste stukanie. Czy jesli przykleje na te kafelki, nowe kafelki 60x60 to isntnieje ryzyko odspojenia tych starych i mi odejda obie warstywy? Chce uzyc kleju do glazur elastycznego do klejniea kafelki na kafafelki ale obawiam sie tych pustych obszarow a nie koniecznie chce sie bawic w kucie plackow
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lobo: a o czym może ktoś taki jak ty? osobnik w kółko kręcący się wokół misiów i fajfusków? Skończyły się promty do przyjaciela? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@lobo: a o czym może ktoś taki jak ty? osobnik w kółko kręcący się wokół misiów i fajfusków? Skończyły się promty do przyjaciela? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@ryjek201: jakie misiu prompty? I to ty się ciągle kręcisz wokół tych tematów misiaczku :)
  • Odpowiedz
@lobo: jestem jaki jestem, nie lubuje się w parówkach i fajfuskach i nie widzę wszędzie misiów.

@ryjek201: to co ty o nich tak ciągle misiaczku piszesz?
  • Odpowiedz
@lobo: przypominam tobie gdybyś znowu się próbował wypierać tak jak ten cwaniaczek:

@ryjek201: misiu wypierać czego? Weź mi wskaż jeden mój post gdzie się czegoś wypieram kłamczuszku :)
  • Odpowiedz