Wpis z mikrobloga

Mirki, nadal mam problem z cholernym #youtube (,) W skrócie:
-ciągle pojawia się komunikat "Połącz się z internetem. Jesteś offline. Sprawdź połączenie" - gdy odświeżę stronę, YT działa, ale bardzo laguje. Komentarze się nie ładują (picrel)
-sytuacja jest identyczna na laptopie, jak i na komputerze. W obu przypadkach sprawdzałem i na Chromie i na Edge
-wyłączyłem wszystkie adblocki - nie pomogło
-w trybie incognito zalogowałem się na drugie konto, na którym mam wykupiony YT Premium - nie pomogło
No kurde, co może być przyczyną? No i jak to rozwiązać? Męczę się z tym już od piątej rano...
#youtube
Horkheimer - Mirki, nadal mam problem z cholernym #youtube (╯︵╰,)  W skrócie:
-ciągle...

źródło: Zrzut ekranu 2026-03-23 132109

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Horkheimer: jeszcze tylko dodam, że kiedyś miałem chyba podobny problem i chodziło o jakieś rozszerzenie (do pokazywania łapek w dół). Ale tym razem chyba nie ma to nic wspólnego z rozszerzeniami, bo - po pierwsze - usunąłem to rozszerzenie z Chrome'a (i zero poprawy), po drugie - na Edgu nie mam żadnych wtyczek, a problem cały czas jest.
  • Odpowiedz
@Horkheimer: i jak, problem minął na dobre? u mnie to jest już z miesiąc. Jesteś offline i problem ze wczytywaniem komentarzy. Laptop oraz PC. Router restartowałem wielokrotnie przez ten czas.
  • Odpowiedz
  • 0
@Bodhistawa: Tak, już wszystko śmiga. Najpierw spróbowałem przez VPN (mam wykupiony jakiś płatny w ramach subskrypcji antywirusa) i zobaczyłem, że problemy zniknęły. Skoro tak, to pomyślałem, ze problem może rzeczywiście dotyczyć routera - zresetowałem go i wszystko w porządku.
Ale jeśli u Ciebie resetowanie routera nie działa, to może spróbuj tego VPN?
  • Odpowiedz