@hpiotrekh: Boziu, to jednak są ludzie starsi ode mnie. (✌゚∀゚)☞ Ale tylko trochę starsi, też płaczę już po kątach z wiekowej zgryzoty.... Najlepszego Mireczku!
@Maly_Jasio: dobrze wiedzieć, że wszystko idzie w porządku, bo ja w głowie mam 22 lata ( ͡°͜ʖ͡°)
@szmij @pan_demonium @inka87 bez ironii powiem, że nasze roczniki były w peaku samoogarniania się i zaradności, a po 1990 już z każdym rokiem jest gorzej. Obecne dzieciaki pytają gpt w którą stronę nakrętkę odkręcić xD
@hpiotrekh: Nie będę generalizowała, ale jest w tym racja. Nikt się mnie nie pytał o zdanie. Po szkole jak chciałam studia zrobić, to do roboty trzeba było, żeby zarobić na siebie i wydatki. Moja pierwsza praca - jak to nazywają teraz "fabryka smrodu i kurzu" - na tokarce, 3 zmiany. Cieszyłam się, że mogę zarobić na swoje marzenia - chociażby prawko i pierwszy gruz ehhh A kto wchodził na rynek
ja widzę po swoich 'dzieciakach' w rodzinie. w sumie mają już po prawie 25 lat, a ani nie specjalnie pracowali, ani specjalnie nie imprezują, z dziewczynami czy chłopakami ich w ogóle nie widziłem, trasa 100km to już wyzwanie. I nie mowię, że życie polega na chlaniu i wpadkach, ale za naszych czasów to już koło 18tek były
@hpiotrekh: Kurła kiedyś to było xd Pamiętam swój pierwszy hardkorowy zgon ehhh, ale mi przypomniałeś😆 Zgadzam się ze wszystkim👍🏻 Poza tym jesteśmy młodzi, nie ma co dramatyzować!!
We Wrocławiu stosują już podwójne słupki, by powstrzymać kierowców przed zajęciem każdego możliwego metra kwadratowego ( ͡º͜ʖ͡º) #wroclaw #samochodoza #slupkoza
Gromnicy i śmieciarki.
#urodziny jeszcze #wykop30plus
źródło: image_picker_88FF665E-21DF-4D51-AA60-404811D28FA7-46166-00000E46FB2BA4C4
Pobierzźródło: image_picker_1A197EA8-09BB-4A11-929A-C71522745C4F-46166-00000E47F89845E1
Pobierzźródło: 15269863034970
PobierzAle tylko trochę starsi, też płaczę już po kątach z wiekowej zgryzoty....
Najlepszego Mireczku!
Jesteś młodszy ode mnie😉
@inka87: żadne pocieszenie
@szmij @pan_demonium @inka87 bez ironii powiem, że nasze roczniki były w peaku samoogarniania się i zaradności, a po 1990 już z każdym rokiem jest gorzej.
Obecne dzieciaki pytają gpt w którą stronę nakrętkę odkręcić xD
A kto wchodził na rynek
@inka87: niestety to było na wykopie xD
ja widzę po swoich 'dzieciakach' w rodzinie. w sumie mają już po prawie 25 lat, a ani nie specjalnie pracowali, ani specjalnie nie imprezują, z dziewczynami czy chłopakami ich w ogóle nie widziłem, trasa 100km to już wyzwanie.
I nie mowię, że życie polega na chlaniu i wpadkach, ale za naszych czasów to już koło 18tek były
Pamiętam swój pierwszy hardkorowy zgon ehhh, ale mi przypomniałeś😆
Zgadzam się ze wszystkim👍🏻
Poza tym jesteśmy młodzi, nie ma co dramatyzować!!