Aktywne Wpisy

vieniasn +269
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

dominges08 +41
Jak @Pan_Szeryf pokazał metamorfoze swojego podopiecznego (siebie) to ja też pokażę mojego (mnie)
Te dwa zdjęcia dzieli około 6,5 roku i 38 kg wagi (na lewym 61 kg, na prawym 99 kg) wzrost 182 cm
Na moment dzisiejszy jeszcze pozostaje naturalem.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #pokazforme
Te dwa zdjęcia dzieli około 6,5 roku i 38 kg wagi (na lewym 61 kg, na prawym 99 kg) wzrost 182 cm
Na moment dzisiejszy jeszcze pozostaje naturalem.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #pokazforme
źródło: miniintruder
Pobierz

Jak to dobrze, że Europa pokazała im środowy palec. Ja zawsze byłem pro-USA (moje historyczny wpisy i komentarze na mikro mi świadkiem), ale teraz liczę na to, że USA w-----a się w drugi Wietnam i dostanie w------l. Wszystko ma, k---a, swoje granice.
#usa #iran #izrael #wojna
Nawet jakby jakąś marionetkę wstawili to tam jest tak niestabilnie, że za tydzień byłby u Allaha z wizytą.
@azirck: To był plan trumpa. Planem izraela było po prostu wciągnięcie usa do wojny. Z punktu widzenia izraela celem jest zawsze osłabianie przeciwników i sianie zamętu w regionie a nie jakakolwiek stabilizacja. Nie mówiąc już o tym, że pokój = sąd nad netaniahu.
To swiat islamski, żadna marionetka nie przejdzie.Tam nie ma poparcia kongresmanów, czy przekupnych urzędasów.
@123_: a ja nie. Wietnam był wojną ekonomiczna, trzeba było rozdmuchać przemysł ciężki i zbrojeniowy, co trzeba przyznać udało się.
@tmzz: To wyspa zmieniona w terminal naftowy, przechodzi tam 90% całej produkcji ropy Iranu. Nie ma Chark = nie ma Iranu.
Komentarz usunięty przez moderatora
@123_: Spoko, też jestem zazwyczaj raczej pro-USA bo mimo wszystko jednak lubię ten kraj i ludzi. Natomiast to nawet nie było pokazanie środkowego palca, to była słuszność i
@123_: bo atak na dowództwo polityczne i wojskowe miał racje bytu w grudniu po południu. A nie po tym jak reżim tak krwawo stłumił protesty, że się mocno uspokoiło. Teraz to musztarda po obiedzie.
Nawet jakby to był atak w czasie protestu, to Iran to społeczeństwo, gdzie matki i ojcowie popierają reżim który morduje ich dzieci. A sam protest młodych to za mało.
@bolekndm: Irak, Syria i Afganistan są na smyczy USA i Izraela. Nie nazwałbym ich upadłymi, jak Somalię, albo Sudan. Jest tam jakiś balans i latają tam dyplomaci z USA i vice-versa. Al-Dżuliani, który był jednym z dowódców Al-Nusry fotografował się z Trumpem w Białym Domu.