Aktywne Wpisy

lubie-sernik +84
Byłem w nocnym klubie z @Arcane89 i jego bylą dziewczyna. Zrobiłem zdjęcia gołych dziewczyn ale rozkminiły to i kazały mi je usunąć.
Ktoś zna apke do odzyskiwania zdjęć na #android?
#sernikpodrozuje
Ktoś zna apke do odzyskiwania zdjęć na #android?
#sernikpodrozuje

David_Rabbits +33
Zgodnie z zapowiedzią - to ja. :(
Zgodnie z zapowiedzią - to ja. :(
źródło: Screenshot_20260408-045733-154
Pobierz

Gdyby faktycznie był deep state w takiej formie, to Trump już od dawna smażyłby się w piekle ze swoimi kolegą z wyspy pdf.
#trump #usa #iran #polityka
źródło: z32612899Q,USA-TRUMP-ECONOMY
PobierzDokładnie. Tak samo jak u nas PiS rozwalając TK czy robiąc bajzel z sądownictwem. Prawicowcy mają chyba jakąś wspólną tendencję do rozmontowywania bezpieczników państwowych. Najdalej tu się posunął Orban, robiąc z Węgier niemal prywatny folwark (i przy tym najbiedniejsze państwo w UE).
Deep state wymyśliłyprawackie szury by lowic frajerow i incelow.
się z wizerunkiem i oficjalną polityka Stanów więc nikt się nie przyzna do takich działań. Tyle że Trump wtedy to odkrywając dużo by nie zadziałał bo to by się też aż tak politycznie nie przykleiło do przeciwników i nie pomogło wygrać wyborów bo jednak finansowanie r---------u na drugim końcu świata
Ja bylem przekonany, ze w takim mocarstwie jak Stany istnieja jakies bezpieczniki, ktore zabezpieczaja kraj przez szalenstwem jednostki.
Ponylilem sie.
A po 1 kadencji Trumpa bylem przekonany, ze nie dosc ze te bezpieczniki byly, to i ze zadzialaly.
Ps. Zabawne, że wspominasz o pdfach, będąc wyborcą KO ( ͡° ͜ʖ ͡°)