Wpis z mikrobloga

adek i babka to ze kupilem mieszkanie zamiast dziewczyne sobie znalezc najpierw xD ale jakos sie przyzwyczaili nawet czasem dadza kase na nadplate kredytu. Teraz licza ze na ten slub kogos przyprowadze (nie musze dodawac chyba ze nie ma na to szans). Wydaje mi sie ze najlepsze wyjscie to pojsc na sam slub a na wesele nie.

@lucian145: napisz jakies ogloszenie na necie, ze sukienka i wesele na Twoj koszt,
  • Odpowiedz
@lucian145: ja mam u kuzyna w tym roku. Najchętniej to bym nie poszedł ale u jego brata byłem (oczywiście sam) i teraz do niego nie pójść to tak słabo. Najgorzej jak zostanie się samemu przy stole to wtedy żenada straszna. Albo 1 taniec jak wszyscy praktycznie tańczą a ty wtedy co?
  • Odpowiedz
@lucian145: Daj prezent, zjedz obiad, wypij kielicha. Później spróbuj się przyłączyć do jednej z grupek, które się utworzą na uboczu - palarnie i bary. Jak się nie uda to zniknij po godzinie, najwyżej powiesz, że się schlales. Na poczatku i tak malo kto tańczy, bo wszyscy są glodni i trzeźwi. Udział w weselu to okazanie szacunku.
  • Odpowiedz
Teraz to bliska rodzina trudniej sie wymigac. Wigilie i jakies inne swieta spedzamy z dziadkiem babcia ciotka wujkiem i rodzenstwem ciotecznym. Pewnie marudzic beda jak nie pojde xD

@lucian145: trzeba się nauczyć bycia asertywnym
  • Odpowiedz